vrijdag 21 september 2018

Muursticker kek amsterdam

Groot aanbod goedkope muurstickers. Foutje gemaakt bij het monteren? Kek amsterdam muursticker tot goedkoper. Bestel Muursticker bij fonQ. Kies uit producten vanaf € 140.


Muursticker kek amsterdam

KEK Amsterdam houdt van mooie spullen. Wij ontwerpen muurdecoratie die net even anders is. We leggen er onze ziel en zaligheid in.


Daarom zijn onze producten verrassen verfrissend en een tikje eigenzinnig. Muurstickers zijn zelfklevende muurdecoraties om je huis of kinderkamer mee te stylen. Wat dacht je van de serie muurstickers uit de Safari Friends collectie?


De schattige, vrolijke, creatieve, stoere en unieke muurstickers van dit designmerk van eigen bodem geven iedere ruimte in huis een nieuwe look. Kek Amsterdam muurstickers vrolijken de babykamer helemaal op. Verrassen verfrissend en eigenzinnig.


Snel in huis Veelal gratis verzonden. Ga naar zoeken Ga naar hoofdinhoud. Wie goed oplet, zal zien dat er nog meer te vinden is!


Muursticker kek amsterdam

Het folie is dun, waardoor je niet teveel te maken krijgt met hoogteverschil op de muur. Met deze muurstickers is het decoreren van je huis erg gemakkelijk. KEK AMSTERDAM Nijntje Met Bloemen Jurk Muursticker XL Met de KEK AMSTERDAM Nijntje muursticker geef je de kinderkamer een stoere look. De sticker hebben ze zodanig ontworpen dat deze eenvoudig op elke muur met harde en vlakke ondergronden geplakt kan worden, zoals glad gestucte muren, deuren en ramen. De sticker is waterproof en dus gemakkelijk schoon te maken met een vochtige doek.


Bas, Evert en Barbara leggen al hun ziel en zaligheid in het bedrijf. Dat is ook terug te zien in de mooie collectie. Deze set bestaat uit zes verschillende vogeltjes waarmee je de woonkamer, slaapkamer of kinderkamer de perfecte finishing touch geeft.


Een babyvos, eekhoorn of chinchilla bijvoorbeeld. Andere ontwerpen zijn juist heel fantasierijk en staan verder van de werkelijkheid af. De muurstickers worden gemaakt van een zeer kwalitatieve matte vinylfolie.


Ook leuk om te combineren. De Glow In The Dark muurstickers geven licht in het donker. Dankzij deze lichtgevende diertjes en andere figuurtjes is je kindje minder snel bang in het donker. Bespaar tot wel via kiesproduct.


Set van superveel en supergrote kinderkamer muurstickers van dieren, met onder meer een grote giraffe, getekend door Fiep Westendorp. Zonder witte of transparante randen rond de illustraties, voor een optimaal effect in de babykamer of kinderkamer. Door het gebruik van fotorealistische dieren, prachtige muurstickerbomen met vrolijke kleuren en printen zetten ze een heel eigen herkenbare stijl neer. Deze vrolijke muurstickers komen uit de Fiep Westendorp muursticker collectie.


Ze ontwerpen muurdecoratie die net even anders is. Ze leggen er hun ziel en zaligheid in. Naast de kapstok- muursticker , zijn er ook schoolbordstickers en standaard plakstickers verkrijgbaar. Alle stickers zijn bestand tegen water en dus makkelijk schoon te maken.


Muursticker kek amsterdam

Van zoet tot stoer en van warm tot avontuurlijk. Kies voor een leuke safariprint of voor een muursticker growth chart, zo zie je meteen of je kind weer een stukje is gegroeid! Ik zocht een prachtige muursticker uit en deze was al heel snel binnen!


Aiii, dat betekende dus wel dat ik nu heel snel de muur in een andere kleur moest gaan verven. Ze maken in hartje Amsterdam de mooiste muurstickers voor aan de muur. Ze zijn verrassen vernieuwend en eigenzinnig.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts