maandag 17 september 2018

Ophangsysteem gordijnen

Bestel online of boek onze service! De gratis kleurstalen zijn met 1-werkdagen bij u thuis! Al meer dan jaar dé specialist in mooi wonen. Bekijk ons assortiment online!


Ontdek ons ruime assortiment! Een gordijn is niet compleet zonder gordijnrails.

Een ophangsysteem zoals een gordijnroede of een gordijnrails heb je nodig om je gordijnen en paneelgordijnen op te hangen. Met onze gordijntoebehoren maak je je gordijnoplossing helemaal af. Boven, aan de achterzijde van het gordijn vind je een label met het was- en strijkvoorschrift.


De gordijnhaken moeten, indien aanwezig, voor het wassen eruit gehaald worden. Als je het gordijn volgens deze instructies behandelt, heb je lang plezier van jouw kant-en-klaar gordijn. Koop liever te ruim dan te krap. Gordijnen en raamdeco ophangen? Heb jij onlangs nieuwe gordijnen , rolgordijnen, lamellen of welke vorm van raamdecoratie dan ook gekocht?


De laatste optie van het ophangen van gordijnen is dat u gordijnen met ingeslagen ringen ophangt aan een gordijnroede.

In de gordijnen worden ringen in de stof geslagen. Deze ringen worden voorzien van een kunststof laagje aan de binnenzijde zodat de ringen soepel en geruisloos over de roede kunnen schuiven. Navigatie Zelf gordijnen maken Winkelwagen Javascript is uitgeschakeld.


Zonder Javascript is het niet mogelijk bestellingen te plaatsen in deze webwinkel en zijn een aantal functionaliteiten niet beschikbaar. De lussen op een roede is een ophangsysteem met veel charme. Het hangt juist niet heel strak, waardoor het snel gezellig en warm aanvoelt.


Zeker met de linnen stoffen is dit een goede combinatie. Het opmeten van een gordijn met lussen is niet ingewikkel maar het komt wel precies. Met staaldraad creëer je een subtiel, maar strak ophangsysteem voor je gordijnen die door het stoere materiaal perfect past in een interieur met industriële accenten.


Niet alleen met de gordijnen zelf, maar ook met het systeem waarmee je het gordijn aan het kozijn, wand of plafond bevestigt breng je een ruimte in de sfeer van jouw voorkeur. Je kamer is af, je gordijnen gekozen. Kwantum is niet alleen thuis in gordijnen en andere vormen van raambekleding, maar ook in ophangsystemen daarvoor. Nu is het alleen nog een kwestie van ze ophangen! Je hebt dan, afhankelijk van je gekozen gordijn , de keus tussen een gordijnroedes en gordijnrails.


Vraag uw Gratis Kleurstalen aan. Transformeer je Huis met onze grote selectie aan accessoires. Aan het kopen van de gordijnen zelf wordt veel aandacht besteed.


Een mooie stof, de juiste kleur en een hip patroontje. De rails worden vaak ondergewaardeerd en op het laatste moment snel gehaald.

Terwijl deze juist erg sfeerbepalend zijn. Als eerste kijk je naar het ophangsysteem van je gordijnen. Flexibel ophangsysteem voor gordijnen en vitrages Filters Standaard Populariteit Nieuwste producten Laagste prijs Hoogste prijs Naam oplopend Naam aflopend Ophangsysteem met wandsteunen 1cm.


Gebruik jij jouw gordijnen intensief, kies dan voor een goed ophangsysteem dat bijdraagt aan de levensduur van de gordijnen en dat ervoor zorgt dat de gordijnen mooi in de plooi vallen. KARWEI biedt je gordijnroedes met een RVC-look voor een moderne uitstraling. Het ideale gordijnen ophangsysteem dat perfect past bij je interieur?


Je vindt het gegarandeerd bij A House of Happiness. Ga naar onze webshop en selecteer eenvoudig het ophangsysteem van je voorkeur. Wij zorgen ervoor dat je een systeem op maat krijgt waar je gordijnen schitterend aan zullen hangen. Bij de DOTshop verkopen wij rails van het merk G-rail.


Kortom, een wat robuustere rails voor gordijnen die met glijders -in een plooi- worden opgehangen. Ringen zijn stoer en combineren bijvoorbeeld prachtig met dikkere (over) gordijnen. De ringen worden in het gordijn gemaakt, waardoor het wat nonchalanter oogt.


Ideaal voor hoge ramen, het extra brede gordijn Scénario met oogjesafwerking in een mooie stevige stof van zuiver katoen. Een gamma gordijnen te mixen met de deco collectie Scénario. Dan heb je ook een ophangsysteem nodig. En daarom zijn roedes en rails onmisbaar. Bij Kwantum hebben we ruim de keuze.


Alle maten en kleuren vind je eenvoudig en snel op beslist.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts