dinsdag 15 mei 2018

Wijzonol industrielak hoogglans

Ideaal product voor de professionele schilders en kritische doe-het-zelvers! Wijzonol verf koop je online bij Verfonline-XL. Altijd scherp geprijsd bij Verfwebwinkel. Verf tot Korting bij Verfwinkel. De Grootste Online Verfleverancier van Nederland.


Hoogglanzende, krasvaste en corrosiewerende voor- en aflak op basis van urethaan-alkydhars. Tip Doordat deze industrielak zeer slijtvast is, kun je deze prima gebruiken voor houten trappen en houten delen die veel belast worden. Deze verf is roestwerend en verkrijgbaar in alle mengkleuren. De verf is sneldrogen krasvast en slijtvast.


Met name geschikt als dekverf op metaal voor industriele toepassingen. Zijdeglanzende, krasvaste en corrosiewerende voor- en aflak op basis van urethaan-alkydhars. Deze lak kan gebruikt worden als voor- en aflak op voorbehandeld metaal.


De lak is echter alleen geschikt voor buiten. Heb je een vraag over deze verf of een van onze andere producten? Verwen je Jacht met Hoogglans Lak En Bestel online - Snel geleverd! Laagdikte micrometer droog = ca.


Minimaal 5°C omgevings- en ondergrondtemp. Verpakking en liter. Stel uw vraag dan via ons contactformulier, wij reageren op werkdagen vrijwel direct. Dat doe je voordelig online! Deze industrielak is ontzettend krasvast en is daardoor ook geschikt voor houten trappen, keukenkastjes, deuren en meubels.


Wijzonol industrielak hoogglans

Wij helpen u graag bij het vinden van het juiste product. Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Deze sterke lakverf op terpentinebasis is actief corrosie werend en goed kras- en slijtvast. Industrielak Hoogglans Vanaf. Het is verkrijgbaar in hoogglans en zijdeglans en heeft een verbruik van ongeveer mper liter.


Voor 16:besteld = morgen in huis. Actief corrosieweren goed buitenduurzaam en eenvoudig te verwerken met een mooie vloei. Als voor- en aflak op voorbehandeld metaal. Vorige Artikel van Volgende.


Wijzonol industrielak hoogglans

Aantal Voeg toe aan winkelwagen. Veel gehoorde opmerkingen over deze verf is dat hij gemakkelijk te verwerken is en een mooie vloei heeft. Het is geschikt als voor- en aflak op voorbehandeld metaal. De buitenduurzaamheid is ca.


WIJZONOL INDUSTRIELAK HOOGGLANS. Dit product wordt ook wel dekkende beits genoemd en is dus ook geschikt voor het afwerken van tuinhuisjes, schuren, tuinmeubels en houten gevelbekleding. Krasvaste en corrosiewerende voor- en aflak op basis van urethaan-alkydhars.


Rendement: ± mper blik.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts