vrijdag 11 mei 2018

Scandinavisch wonen

Scandinavisch wonen

Haal vandaag nog die scandinavische kasten in huis. Alle merken voor de laagste prijs. Shop direct online op beslist. Kasten voor lage prijzen online. Vind scandinavisch interieur het nu op Kensaq.


Alles voor uw woonkamer bij woonwarenhuis OTTO! Maak het jezelf gemakkelijk en shop ontspannen bij OTTO. Hier vind je wat jij zoekt! Bespaar tot wel via kiesproduct.


Geen kitscherige poespas en onnodige details. Vaak worden er natuurlijke materialen zoals hout, zeegras en riet op de voorgrond geplaatst. Scandinavische meubels tonen met trots hun vakmanschap en kwaliteit.


Scandinavisch wonen

Vind je het soms lastig om alles los te laten en echt even tot jezelf te komen als je thuis bent? Daarom wat slimme oplossingen voor je interieur waarmee je rust creëert voor jezelf. Want als het in de basis goed zit, komt die ontspanning (bijna) vanzelf!


Kun jij ook zo wegdromen bij die prachtige Zweedse en Noorse huizen? Ze maken gebruik van natuurlijke materialen, zoals blond hout en stoer leer. Gecombineerd met houten vloeren en mooie designspullen. De stijl kenmerkt zich door eenvou rust, minimalisme en functionaliteit.


Witte muren en vloeren worden gecombineerd met koele kleuren en grijstinten. Die lichte kleuren zijn niet alleen mooi, maar ook functioneel. Van nieuwe kleine labels tot grote merken, zoals Ferm Living. Jouw dagelijkse portie hygge, lagom en fika!


Kenmerkend zijn meubels op slanke poten om het geheel ruimtelijk te houden. Op deze pagina vind je wooninspiratie voor het inrichten of. Bestel hier kasten online. Opzoek naar een specifiek product of dienst?


U vindt alle categoriën op onze website. Met Startpagina bent u altijd van alles op de hoogte: van aanbiedingen tot het nieuws! Aan de rand van Arnhem, in het ‘Betuwse’ Schuytgraaf komt de woonbuurt Bolderbuurt waarin gebiedsontwikkelaar VanWonen nieuwe eengezinswoningen ontwikkeld. Nuchter en ontspannen, met natuurlijke basis materialen zoals baksteen, hout en duidelijke kleuren.


En gelukkig maar want ik ben zelf ook een groot liefhebber van de stijl van onze bovenburen. Deze woonstijl heeft een cleane, sobere uitstraling. Topmerken zoals Bloomingville, House Doctor, Nordal, ZUSSS e. De rustieke uitstraling en rust van deze woonsfeer spreekt veel mensen aan.


Scandinavisch wonen

Wij zijn gespecialiseerd in moderne scandinavische vormgeving op het gebied van meubelen, gordijnstoffen lampen, tapijten, woonaccessoires en kleding. Onze winkel bevindt zich in het hart van Alkmaar, gelegen in een van de mooie kleinere straten tussen de Langestraat en de Laat.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts