maandag 28 mei 2018

Japanse raambekleding

Jaloezieën, rolgordijnen, plissés en veel meer. Goedkoper Dan In De Winkel. Raambekleding online bij LIDL. Bekijk ons gehele woontextiel assortiment online. En daarin ligt onze kracht.

En meer: de vakkennis, ervaring en onuitputtelijke creativiteit. Het is telkens weer een uitdaging en een groot plezier om samen met u de mooiste, functionele raambekleding te bedenken , creëren en te realiseren. Paneelgordijnen zijn geschikt als raambekleding , maar ook ideaal voor het opdelen van een kamer, als roomdivider. Kom langs voor mooi ontworpen paneelgordijnen tegen lage prijzen. Gebruik ze als scheidingswan decoratie of gewoon als bedekking van je ramen.


De verwijzing naar het oosten heeft te maken met de walm van rust die ze in jouw interieur brengen. Een tijdloze raambekleding die bovendien heel functioneel is verklaart de blijvende populariteit van paneelgordijnen. Als fabrikant van raambekleding helpen we je graag met tips om jouw ideeën te realiseren.

Ze bekleden grote glasramen, vensters en balkondeuren, delen kamers in twee of verhullen een dressing. Ze spelen met het licht, vervagen de inkijk en verduisteren zelfs het zicht. Zonnelux maakt paneelgordijnen op maat waardoor deze altijd passen en helemaal af te stemmen zijn naar jouw wensen. Vraag hier onze brochure aan. Gordijnen, raamdecoratie, raambekleding.


Hoe je het ook noemt, er zijn verschrikkelijk veel manieren om je ramen te bedekken. We hebben bijna alle soorten en voor ieder budget. Wil je niet te veel uitgeven, ga dan voor een voordelige standaard maat. Bestel gemakkelijk en snel op beslist.


De hoogste kwaliteit voor de laagste prijs. Exclusief en sfeervol zijn de nieuwe Washi paneelgordijnen. Geniet van mystieke raamdecoratie: transparant en toch diffuus ondoorzichtig, geaccentueerd met baleinen van mooie houtsoorten of strak modern afgewerkt met aluminium. Dat maakt deze Washi raambekleding in elk interieur toepasbaar. Een nieuw licht op japans washi papier bij Zonweringstore.


Maar je kan ze ook los gebruiken als kamerscherm. Japanse Style: paneelgordijnen. Ze zijn gemaakt van hout en bedekt met transparant rijstpapier.

Wees anders dan de buren en kies voor de unieke Wood en Washi Rollo’s of Panels. Prachtig diffuus licht met de nieuwe collectie Washi en Woven Washi. Schitterend gekleurde of naturel rolgordijnen en panelen afgewerkt met houten of aluminium baleinen. Gemaakt van Washi en afgewerkt met houten Wood of juist modern aluminium baleinen. Elektrische raamdecoratie vind je bij Somfy.


Verkrijgbaar als papieren rolgordijnen, paneelgordijnen en lamellen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts