dinsdag 15 mei 2018

Renault captur kleuren

Renault captur kleuren

Vind renault captur het nu op Kensaq. Met de online configurator voor de Renault Nieuwe CAPTUR kun je zelf een versie, motor en uitrusting kiezen. Je ziet dan direct wat je gekozen configuratie kost. Nieuwe CAPTUR : bekijk de grote binnenruimte, ervaar de vooruitstrevende technologie en de verfijnde afwerking.


Personaliseer hem helemaal zelf. Met Renault Private Lease rijd je privé in een nieuwe Renault voor een vast bedrag per maand. Zo rijd je al een nieuwe CAPTUR vanaf € 34- p. Is de keuze chique zwart of juist de verrassende nieuwe kleuren Orange Atecama of Bleu Océan?


Het Two-Tone design biedt de mogelijkheid tot verschillende kleur van dak en carrosserie, wat een spectaculair effect oplevert. Bekijk de technische specificaties van de nieuwe Renault CAPTUR : afmetingen, inhoud bagageruimte, brandstofverbruik en prestaties. De Renault Captur automaat is er dan ook met diverse motoren.


Renault captur kleuren

Beide versnellingsbakken zijn voorzien dubbele koppeling. Dit zorgt ervoor dat ook de Renault Captur automaat over uitstekende rijeigenschappen beschikt. De Captur is een compacte crossover van Renault. De auto is de vervanger van de weinig succesvolle Modus.


Technisch leunt de Captur sterk op de Clio. Ten opzicht van de Clio zit je centimeter hoger boven het wegdek. De succesvolle crossover is nu voorzien van een meer onderscheidende uitstraling en nieuwe technologie. De nieuwe Captur heeft een vernieuwd exterieur en interieur en biedt talloze nieuwe features. Deze compacte SUV leent zich perfect voor gebruik in de stad en is beschikbaar in een uitgebreid gamma: ontdek alle versies, prijzen, uitrustingen en financieringsoplossingen (leasing met aankoopoptie, verhuur op lange termijn).


Renault captur kleuren

De nieuwe sportieve crossover van Renault. Er is zowel een diesel als benzinevariant beschikbaar. Een expressief front, vele rondingen en gespierde flanken en wielkasten.


Brede spatborden voor een sportief en krachtige uitstraling en een interieur waar je u tegen zegt. Ultramodern design, volop ruimte en veel comfort. Deze maand is de nieuwe Renault Captur “Auto van de Maand” bij VKV en zetten we de auto van extra in de spotlight. Tijd voor een spelletje ‘zoek de verschillen’. Goed nieuws voor stedelingen: de Captur , de succesvolle crossover van Renault , heeft zichzelf opnieuw uitgevonden.


Met nieuwe kleuren , een vernieuwde grille, een subtiele chroomlijst en het (optionele) vaste glazen dak is de Renault Captur meer dan ooit afgestemd op stedelijke avonturiers. Voortaan kan hij worden besteld met een glazen dak. Nieuwe modellen Renault Kaptur: verlengde Captur voor Rusland Renault lanceert de Kaptur in Rusland en Eurazië. De Kaptur, die dicht aanleunt bij onze Captur , is langer. Veel mensen willen graag een auto welke precies naar wens is.


Test Renault Captur : lastig te evenaren. Inmiddels zijn er veel concurrenten bij gekomen, maar het lukt ze nauwelijks om deze populaire Renault van de troon te stoten. Op technisch gebied komt de Captur sterk overeen met de Clio, waarop hij is gebaseer alleen is hij centimeter hoger. Op zoek naar een tweedehands Renault Captur ? Koop of verkoop een Renault Captur occasion.


Renault captur kleuren

Met reviews, kentekeninfo en uitgebreide specificaties.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts