dinsdag 22 mei 2018

Gele rolgordijnen

Keuze uit meer dan 2verschillende stijlvolle en trendy Rolgordijnstoffen! Vraag uw Gratis Kleurstalen aan. De gratis kleurstalen zijn met 1-werkdagen bij u thuis! Goedkoper Dan In De Winkel.


Gele rolgordijnen

Bestel Nu Een Gratis Kleurstaal! Handige Rolgordijnen kopen? Alle maten en kleuren vind je eenvoudig en snel op beslist. Bekijk het gehele assortiment rolgordijnen. Of bezoek één van onze winkels.


Gratis retourneren dagen bedenktijd Snel in huis. Ga naar zoeken Ga naar hoofdinhoud. Geel is natuurlijk de kleur van de zon en straalt geluk uit. Gele rolgordijnen op maat.


Geel wordt zelden in een woonkamer gebruikt. Onze gele rolgordijnen zijn te verkrijgen in een semi transparante en een verduisterende uitvoering. Alle gele rolgordijnen die wij verkopen worden op maat gemaakt in Europa en voldoen aan hoge kwaliteitseisen. Ook trendy gordijnen in okergeel! Ons assortiment gele gordijnen.


Bij gele gordijnen denk je vaak aan zomerse taferelen, deze warme, heldere kleur kan prachtig staan in de juiste ruimte. Geef je kamer sfeer en gezelligheid met gele gordijnen. Met een donkergele variant kies je voor een wat minder opvallende kleur die mooi past bij bruine en oranje tinten. Uitgebreid en mooie collectie gele Rolgordijnen. Kies voor warme of frisse tinten geel om uw interieur met rolgordijnen te accentueren.


Gele rolgordijnen

De transparante en half-transparante uitvoeringen zorgen voor een mooie warme gloed in ruimte. Kies hieronder de gewenste kleur en laat vervolgens uw rolgordijn op maat maken. Dit uni rolgordijn is naast decoratief ook functioneel. De verduisterende stof is ideaal voor slaap- en kinderkamers. De achterzijde van de stof heeft dezelfde kleur als de voorzijde.


Je bedient het rolgordijn met een bedieningsketting, deze is naar keuze links of rechts te plaatsen. Het rolgordijn heeft een afmeting van 150x1cm. Dit Rolgordijn Uni verduisterend okergeel zorgt er niet alleen voor dat de kamer wordt verduister maar ook dat het geluid wordt gedempt, de warmte binnen blijft en dat de kou buiten wordt gehouden.


Daarnaast is deze raamdecoratie ook een belangrijke sfeermaker voor in huis. De rolgordijnen worden geleverd met een apart bevestigingssysteem. Voor een schoonheid die de tijd weerstaat: een jonger ogende huid dankzij onze wetenschap. Ontdek onze collecties op basis van waardevolle bronnen: platina, kaviaar en goud.


Altijd een verrassend aanbod meubels en accessoires. Bezorging waar en wanneer je wilt. Mooie producten met aantrekkelijke prijzen en gratis verzending!


Gele rolgordijnen

Kies bij een geel rolgordijn op maat uit meerdere extra opties als een metalen ketting of luxe cassette, om jouw gele rolgordijn er nog mooier uit te laten zien. Groene en gele duo rolgordijnen op maat. Geel en groen zijn natuurlijk opvallende kleuren voor je interieur. Groen geeft vooral een associatie met nieuw leven, fris, vers, jong en met natuurlijkheid.


Groen is tevens de kleur van de vrede en hoop. De gele aluminium rolgordijnen die u online kunt vinden zijn prachtige decoratieve opties als ze kunnen worden gecombineerd om uw kamer op te fleuren en kleur te geven. Verschillende kleuren en tinten geel in onze collectie. Licht, donker of andere kleuren gele rolgordijnen.


Te bestellen in verschillende stoftransparanties. Een geel rolgordijn springt er qua kleur uit en zal je kamer zeker opfleuren. De gele verduisterende rolgordijnen zijn bij uitstek geschikt voor slaapkamers of kinderkamers. Hoe maak je rolgordijnen schoon?


Het schoonmaken van rolgordijnen die erg vuil zijn, vraagt iets meer werk: Maak een sopje van lauw water met eventueel wat mild wasmiddel en gebruik een zachte doek of spons om vlekken te.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts