donderdag 24 mei 2018

Keuken wit glans

Black Friday Keukens Actie in De Grootste Keuken Showrooms van Nederland! Komt u ook gezellig kijken? Boek het Glanz , Yaremche. U krijgt direct een bevestiging.


En je hoeft ook geen modern interieur te hebben om te kiezen voor één van onze hoogglans keukens.

Juist in een oude verbouwde boerderij kunnen hoogglans keukens erg goed tot hun recht komen. Het is de combinatie van sferen, die uw interieur verrassend maakt. Witte hoogglans keukens dragen daar zeker aan bij. Prachtige, ruime en moderne eilandkeuken met een apart kookgedeelte en een kastenwand in hoogglans wit. Hier voorzien van een dun werkblad van toplaminaat.


Hoogglans keukens zijn helemaal in! Tegenwoordig worden er meer hoogglans keukens verkocht dan landelijke keukens en nostalgische keukens. Vraag gratis keukenmagazine aan.

Vaak is een hoogglans keuken iets duurder dan een gemiddelde keuken , maar een hoogglans keuken is de prijs zeker. Met softclose op laden en deuren. Het front is wit glanzend met glanzende chromen grepen en de kasten, plint en blad zijn naar keus uit andere.


De glans wordt verkregen door de keukenfrontjes te voorzien van een laklaag of een folie. Met een keuken in hoogglans wordt normaal gesproken één kleur gekozen voor alle kastjes, zoals zwart, wit of rood. Daarnaast zijn de kasten vaak greeploos waardoor een strak en eigentijds geheel ontstaat. Wat zouden jullie aanraden? Wit of licht vanille kleur?


Heeft u liever een keuken die op gaat in uw huis, kies dan voor een mat witte keuken. Doordat deze niet weerspiegelen heeft u geen last meer van schitteringen. Ook is een mat witte keuken veel minder gevoelig voor vingerafdrukken en vlekken.


Wanneer u kiest voor een keuken mat wit , onderscheidt u zich van bijna iedereen die u. De hoogglans keukens zijn afgewerkt met oerdegelijk lak-laminaat. Deze afwerking geeft een prachtige glans. Maar dat is gelukkig niet alles!


Lak-laminaat staat ook bekend als een duurzaam en vrijwel onverwoestbaar materiaal.

Zo blijft uw keuken van begin tot eind mooi. ECO CAPRI SOFT GLANS WIT – Voorgemonteerde Eco Capri in luxe soft-glanzend witte uitvoering. Inclusief aanrechtbla spoelbak, kraan en montagemiddelen. Ga je jouw keuken opnieuw betegelen? Of neem je de badkamer onder handen?


Praxis heeft de juiste wandtegels voor iedere ruimte. Kies voor leuke passende wandtegels in je keuken. Of ga voor een strakke wandtegel bij je wc. Betegel je gehele toilet of laat de wandtegels tot halverwege komen voor een leuk effect.


Deskundig en transparant advies. Keuken wit glans 290cm met inbouwapparaten, blad en spoel. Topkwaliteit keukens bij keukenwinkel Jan van sundert. Tegeltjes op de achterwand van uw keuken maken uw keuken écht af.


Naast dat ze de keuken opleuken, zijn ze ook nog eens ontzettend praktisch. Met een natte doek verwijdert u eenvoudig kookspetters achter de kookplaat. Populair zijn kleine keukentegels, zoals mozaïektegels of metrotegels. Serie Glanzend witte wandtegel.


Geschikt voor gebruik in de keuken , het toilet of de badkamer. Montage Voor het verlijmen van de tegel kun je gebruik maken van poeder tegellijm of pastalijm. Gebruik voor het aanbrengen van de lijm een lijmkam met grove vertanding. Wit is nog steeds de meest verkochte kleur voor keukens , zowel in hoogglans als mat.


Voorheen werden witte keukens gecombineerd met een zwart bla maar nu zie je steeds meer witte bladen opduiken. Fabrikanten van apparatuur spelen hierop in. De keuken oogt hierdoor strakker en ruimtelijker. Houttinten zijn, na wit , een goede tweede in de keuken.


Ik heb in mijn werkkring witte hoogglans keukens. Die maak ik schoon met heet water en een microvezeldoek. Toch nu toe, geen klachten gehad.


Vlekken verwijder ik trouwens met wat afwasmiddel op een microvezeldoek, daarna goed afnemen met heet water.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts