maandag 14 mei 2018

Ophangsysteem haken

Vind telefoonnummers, adressen en postcodes van duizenden bedrijven en personen. Hang uw wanddecoraties veilig, elegant en flexibel op aan onze ophangsystemen. Met de diverse ophanghaken kunt u uw schilderijen, fotolijsten en andere wanddecoraties. Check de voorraad van de bouwmarkt of bestel online.


Bovengenoemde combinaties haken en koorden gelden niet voor alle systemen in deze shop. Haken en koorden voor het ophangen van uw schilderijen In onze webshop hebben wij diverse haken en koorden die geschikt zijn op schilderijen of kunstwerken op te hangen.

De koorden bestaan uit perlon of staaldraad. De perlonkoorden of staaldraden zijn aan de bovenzijde voorzien van een Twister, lus of Glijder. Ophangdraden en haken Ophangdraden voor schilderij ophangsystemen bestaan uit een glijder (Twister) die bevestigd is op perlondraa staaldraad of stang. Op de perlondraa staaldraad of stang kan een ophanghaak naar keuze geschoven worden. Aan het oogje kunt u vervolgens allerlei soorten haken en draden bevestigen.


Bestel uw systeemplafond haken online of krijg gratis advies. Wat u ook op wilt hangen, wij hebben een passende en makkelijke oplossing. Mocht u toch nog twijfelen welk ophangsysteem u het best kunt nemen, bel gerust voor advies of neem contact met ons op per e-mail.

Haken Schilderij Ophanghaken Ervan uitgaande dat uw schilderij aan de achterkant voorzien is van een ophangsysteem zijn er een aantal factoren die een rol spelen bij het selecteren van de juiste ophanghaken. Gebruik haak met koord voor het ophangen van een kleine lijst en twee of meer voor het ophangen van grote schilderijlijsten. U kunt meerdere haken op koord gebruiken, zolang het maximale gewicht van het betreffende koord in combinatie met de gebruikte haak wordt gerespecteerd. Een schilderij ophangsysteem bestaat uit een ophangrail met koorden en haken en wordt aan het plafon aan de wand of achter of onder een kroonlijst bevestigd.


Het is uiteraard ook mogelijk om ons vrijblijvend een offerte te laten maken voor uw bedrijf of woonhuis. Een goed opruim- en ophangsysteem zorgt dat je ruimte bespaart en dat je tuingereedschap netjes en veilig wordt bewaard. Tuingereedschaphouders variëren van losse gereedschaphaken tot rails, houders en haken. Kies het passende ophangsysteem voor jouw gereedschap en je hoeft nooit meer te zoeken.


Nieuw zijn de haken die u in schuimkarton of FoamCore kunt schroeven. Het STAS j-rail max systeem wordt gebruikt voor professionele toepassingen en kan tot maar liefst 1kg per strekkende meter dragen. Het product is uit te breiden. Met dit meest gebruikte ophangsysteem hang je schilderijen eenvoudig aan de wand. De haken kunnen een gewicht van kg dragen.


Bij KARWEI vind je diverse uitvoeringen van het Artiteq railsysteem. De smartspring, zipper en zipper pro zijn zeer eenvoudig verstelbaar. Met één handbeweging hangt u wanddecoraties op de juiste hoogte.


Om een opgeruimd huis te krijgen, zijn haken en houders van de Praxis een fijn hulpmiddel.

Voor bijna alles bestaat er wel een bijpassende haak of houder en die kan je allemaal bij de Praxis vinden. Op zoek naar contactgegevens? Vind ze gemakkelijk en snel via Telefoonboek.


Voor deze haak is gekozen voor een hoogwaardige kunststof versterkt met glasvezel, wat heeft geleid tot minder materiaalverbruik ten opzichte van eerdere generaties haken. Naast de ecologische voordelen hiervan, heeft de haak hierdoor een extreem licht gewicht en een optimaal gebruiksgemak. Deze dibond hanger kunt u eenvoudig bevestigen met de reeds aangebrachte verlijming op de achterzijde van de hanger.


De lijm is een speciale twee componenten. Na het monteren van de ophangrail of ophangsysteem hoeft u geen gaatjes meer te boren in uw muur, altijd makkelijk ophangen en wisselen van uw kunst, fotolijsten etc. Er zijn complete pakketten met ophangsystemen, deze bevatten zowel de rails, de ophangdraden en de haken om snel van start te gaan. Kleerhangers en haken en alle soorten en maten. Aan onze haken en hangers kan je natuurlijk al je kleren hangen, maar je kan er ook andere spullen mee aan de haak slaan.


Zoals sjaals, riemen en stropdassen. Ophangsystemen bij GAMMA: goede kwaliteit, ruim assortiment, diverse topmerken. Met deze nieuwe methode bevestig je bijna alles aan je muur, zonder gereedschap. Met een snelle, simpele bevestiging plak je een haak , spijker of schroef op elk oppervlak en kun je bijna elk gewenst voorwerp ophangen.


Het ophangsysteem van Ikea is bekend onder de naam Haghed. Haghed is een standaard ophangrail in de kleur wit en heeft een lengte van 1cm. Deze combinatie haken een koorden kunnen een maximaal gewicht dragen tot kg.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts