woensdag 23 mei 2018

Kartell vaas

Bestel online of kom langs! Ontdek de mooiste merken en artikelen online bij de Bijenkorf. Hierdoor heeft de vaas een mooie maar bovenal unieke uitstraling.


De bijzondere structuur van Jelly geeft een spannend effect en past in vrijwel iedere interieurstijl. De Shibuya Vaas is voorzien van een deksel.

Haal het deksel eraf en je transformeert de Shibuya zo in een schaaltje of decoratiestuk voor op tafel. Morgen in Huis Gratis verzending Ook avondbezorging Shop bij fonQ! Waar vind ik gratis producten? Op Marktplaats Gratis vind je een overzicht van alle gratis producten. Kies uit producten vanaf € 899.


Altijd de beste deal voor jou! De Jelly collecite bestaat uit transparante vazen , schalen en borden die geinspireerd zijn op de vormen binnen de gebakswerel zie jij het?

Bekijk alle prijzen en bespaar tot wel. Het bijzondere ontwerp is een eyecatcher die op het eerste gezicht geheel van gelei lijkt maar in werkelijkheid bestaat uit hoogwaardig kunststof. La Bohème, een collectie krukken en vazen die de vorm hebben van kostbare amforen.


Het mooie design is een kunstwerk om te zien door de wervelende vorm en het transparante kunststof dat lijkt op kristal. Door dit bijzondere ontwerp wordt een mooi schaduweffect gecreëerd. De vaas is verkrijgbaar in transparante en gemetalliseerde kleuren. Deze vaas heeft geen bloemen nodig om te stralen!


Dankzij de bijzondere vormgeving lijkt het alsof de kartell. Gratis retourneren dagen bedenktijd Snel in huis. Ga naar zoeken Ga naar hoofdinhoud. Kartell staat garant voor spraakmakend design.


De Jelly-vasen maken indruk door hun buitengewone haptiek en oppervlaktestructuur. Met veel verschillende adembenemende kleuren is het kinderspel om deze leuke vaas bij u in huis prachtig te laten integreren. Op zoek naar een bijzondere statement piece voor jouw interieur?


De I Shine vaas combineert twee herkenbare vormen tot één sierlijk design.

Voor 23:bestel morgen in huis. De gewatteerde vaas is van Patricia urquiola voor kartell ontworpen. De vaas gewatteerde is een geweldige accessoire voor woonkamer en keuken. De vaas enthousiast over kartell met uw onregelmatige structuur, die doet denken aan een dekbed. Gewatteerde zijn uitstekend geschikt als Bloemenvaas, of alleen als decoratieve object.


Je kan ze gebruiken als vaas maar ook als tafelstuk. Dan haal je gewoon de deksel ervan af. De twee gekleurde vlakken lopen naadloos in elkaar over.


Door de opvallende kleurcombinaties springen de vazen meteen in het oog.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts