donderdag 17 mei 2018

Bad 70x170

Maak jouw badkamer compleet met het sanitair van bad kamerwinkel. De One Stop Webshop voor Sanitair. Geen zorgen, dagen retourrecht. Hangend toilet of staand toilet.


Ieder toilet die je zoekt is er! Een nieuwe douchekraan zo in huis. Wat voor kraan je ook zoekt. Kom op bezoek bij van de winkels. Ja, zelfs op zondag staan we klaar! Direct uit eigen voorraad.


Reserveer online, laagste prijzen. Wie bieden de Laagste Prijs Garantie. Anders Passen we de Prijs direct aan! Vanaf 1euro gratis verzending in NL. Bezoek onze Showroom in Nieuwegein of Harderwijk.


Bad 70x170

Deze baden zijn er in verschillende soorten en maten waardoor er altijd wel een geschikt bad te vinden is die past in uw badkamer. Heeft u een kleine badkamer, dan zal een vrijstaand bad vrijwel nooit passen. Het rechthoekige bad zie je vaak terug in badkamers. Een asymmetrisch bad kan erg handig zijn wanneer je minder ruimte in je badkamer hebt. De binnenkant van baden kan onderling ook verschillen.


Bij Sanitairwinkel kunt u terecht voor standaard baden , vrijstaande baden en hoekbaden, maar ook voor bijvoorbeeld een bubbelbad of een bad op pootjes. Daarnaast vindt u in ons assortiment ook instapbaden en zitbaden. Dit is een zeer uitgebreid bubbelbad met veel extra functies. Dit bad beschikt onder andere over bodemjets, zij hydrojets en voeten jets.


Bad 70x170

De poten zijn verstelbaar zodat het bad ook op een ongelijke vloer goed geplaatst kan worden. Het aansluitmateriaal wordt niet meegelever maar is apart verkrijgbaar bij GAMMA. Het bad is geschikt voor inbouw en te combineren met badwanden. De vorm van het bad is klassiek rechthoekig, met een afmeting van 170x70cm. Waar sommige baden 4millimeter diep zijn, hebben anderen een diepte van bijna 8millimeter.


Daardoor kun je altijd een bad kiezen dat past bij jouw lengte, zodat je echt heerlijk onderuit kunt zakken in bad. En houd je niet van schoonmaken? Dan zijn er ook ligbaden met een vuilafstotende coating waardoor je het bad snel en makkelijk schoon. Er zijn echter ook baden beschikbaar waarbij de rugzijde hoger is dan de voetzijde. We spreken dan van een asymmetrisch bad.


Bad 70x170

Zo zijn er baden beschikbaar die een rughoogte hebben tot wel centimeter. Dit zorgt ervoor dat u meer ontspannen in bad plaats kunt nemen, aangezien u hiermee extra steun voor de rug, nek en hoofd heeft. Wil je snelle verkleuring voorkomen? Koop dan een bad van plaatstaal.


Wel koelt het water wat sneller af als je voor dit materiaal kiest. Verder zal je bij het bestellen van ligbaden moeten kiezen uit bepaalde afmetingen. Welke lengtes en dieptes passen goed bij jou en jouw gezinsleden? Bestel hier je baden voor de scherpste prijzen online. Baden moet namelijk niet té klein zijn.


Bad 70x170

Kies uit producten vanaf € 7100. JavaScript lijkt te zijn uitgeschakeld in je browser. Adviesprijs 63-37Incl.


Organische vormen, gebaseerd op de natuur, hebben een prachtig harmoniserend effect. Daarom zien ronde baden er bijzonder luxueus uit en vormen ze het stijlvolle middelpunt van elke badkamer. Afgezien van het designaspect bieden ronde baden ook een heerlijk comfort.


Gebruikt: Ligbad 70x1, reeds gedemonteerd. Het is zo heerlijk om na een lange werkdag tot rust te komen in een warm bad vol schuim. Ben jij nog niet in het bezit van een bad in huis? Bekijk dan bij GAMMA het aanbod aan baden waarmee je thuis volledig tot rust zal komen.


Ook wanneer je huidige bad aan vervanging toe is, zit je met onze baden goed. Ons assortiment bestaat grotendeels uit baden van acryl. Ligbaden zijn er in veel verschillende soorten en maten.


Acryl is namelijk bij uitstek een geschikt materiaal voor het maken van baden.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts