dinsdag 29 mei 2018

Beits over lak

Kwaliteit voor de laagste prijs! Bestel simpel en snel jouw verfspullen online. Er zijn veel verschillende soorten buitenverf voor hout. Je kunt houtbeits kopen in een van de houtbeitskleuren van GAMMA, of kies voor een grey wash of blanke lak houtbeits. Het grootste verschil tussen lak en beits is dat je bij lak meestal een grondverf nodig hebt en bij beits niet.


Beits over lak

En heb je tuinmeubelen van hout staan? Als ze gemaakt zijn van een zachte houtsoort kun je daarop werken met beits. Wij denken graag met je mee, zodat je daar de juiste beits of lak voor kunt bestellen.


Op werkdagen voor 21:uur besteld = volgende dag in huis! Blanke lak geeft de gewenste bescherming aan het hout, maar het zorgt ervoor dat de oorspronkelijke kleur behouden blijft. Wil je steigerhouten meubels beschermen, dan vind je bij GAMMA speciale steigerhoutbeits.


Beits over lak

Dit zorgt ervoor dat de conditie van het hout behouden blijft. Lak is een transparante laag, die je meubelen beschermd tegen vuil en krassen. Bij Lak , olie en was die transparant zijn zal het belangrijker zijn om je hout mooi op te schuren. Bij lak en beits die niet transparant zijn is dit van minder belang voor het uiterlijk van het hout. Ondanks dat lak en verf schadelijke stoffen bevatten kan in veel gevallen hout met Fungi Force worden behandeld nadat het hout eerder al behandeld is met lak of verf.


Met beits zou je de tafel nog een kleur kunnen geven en evt lelijke of beschadigde plekken kunnen camoufleren terwijl je de houtnerf blijft zien (transparant) Blanke lak is eigenlijk het zelfde als een dekkende lakverf alleen zitten hier geen pigmenten in,vandaar de naam blanke lak. De reden waarom een dekkende beits vaak binnen enkele jaren (tot jaar) moet worden overgedaan is dat het zich opoffert ten behoeven van het hout. Ook dekkende beits is in alle kleuren te krijgen net als normale lakverf. Je internetbrowser wordt niet (meer) ondersteund. Topverf van alle merken koop je online bij Verfwinkel.


Vóór 23:bestel morgen in huis! Beits tegen de laagste prijzen. Platte kwast voor het verwerken van bijvoorbeeld blanke lak , tuinbeits etc. Bescherm onder andere tuinhout met de beits en blanke lak uit het assortiment van Koopverfonline.


Klik hier voor merken als Jotun, Wijzonol en Hermadix. Lak daarentegen is dekkend en laat niets zien van de structuur. Er bestaan ook een dekkende beits , die net als lak , niets laat zien van de houtstructuur.


Het geeft visueel min of meer hetzelfde effect als lakverf. Alleen lak en verf is verkrijgbaar in hoogglans, beits is altijd mat of zijdemat. Gekleurde of transparante beits. Naast zijn beschermende functie, wordt beits ook gebruikt om oud of verkleurd hout een nieuwe look te geven. In ons assortiment hebben we zowel transparante als dekkende beits.


Schilderen van verf, lak of beits op nieuw of behandeld hout Het schilderen van verf, lak of beits op onbehandel behandeld of nieuw hout vraagt -voordat je gaat schilderen- de nodige voorbereiding. Vooraf reinigen en schuren van de ondergrond moet altij ongeacht de houtsoort. Rambo helpt klussers met het langdurig beschermen van hun houtwerk.


Beits over lak

Met nieuwe producten, adviezen en vooruitstrevende innovaties. In tegenstelling tot lak ademt beits waardoor het vocht uit het hout kan verdampen en daardoor rot voorkomen wordt.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts