donderdag 31 mei 2018

Motip gamma

Check de voorraad van de bouwmarkt of bestel direct online. Met de Hammerite metaallak spuitbus breng je de lak eenvoudig direct over roest aan. Schuren en ontroesten hoeft niet, dat scheelt tijd! De beste keuze en de laagste prijs vind je in het uitgebreide assortiment van GAMMA ! De herstellende lak in de kleur wit (4ml) heeft een gelstructuur en is heel eenvoudig in gebruik.


Door de toevoeging van aluminium pigmenten, zeer goed verstrijkbaar en dus uitermate geschikt voor grotere oppervlakken.

Metaalplamuur is elastisch en zeer goed schuurbaar. Europa op het gebied van spuitbussen en lakstiften. MOTIP DUPLI levert een zeer compleet assortiment producten voor het automotive segment. Te denken valt aan plamuur en auto-reparatielakken voor schade herstel, diverse speciale lakken voor tuning effecten, diverse car care producten en underbody coating voor onderhoud en bescherming. Lak voor buiten is duurzamer omdat deze beter bestand is tegen weersomstandigheden.


GAMMA witte lak vergeelt bovendien niet, da’s gegarandeerd. Assortiment motip uitgebreid. De lak heeft een goede dekkracht, een uitstekende hechting en een goede oppervlaktehardheid.


Ontdek ons assortiment GAMMA Lak.

Spray met een hoog kopergehalte ter voorkoming van slijtage en vastklemmen van schroefverbindingen die blootstaan aan zeer hoge. Spuitlakken zijn gemakkelijk in gebruik en in allerlei kleuren verkrijgbaar. MoTip matte blanke lak spuitbus. Door het diverse assortiment is er voor iedereen de.


De lak is bestand tegen benzine, chemicaliën en weersinvloeden. Motip PTFE Teflonspray - 4ml. Grijze primer in 500ml spuitbus, zorgt voor een optimale hechting op metaal, hout en kunststof.


Sneldrogend en makkelijk schuurbaar. Het assortiment bevat kwalitatief hoogwaardige lakken, en technische producten, zoals remmenreiniger en siliconenspray. Afhankelijk van de kwaliteit van de ondergrond dekt deze verf in één laag. Ook de huidige kleur van de ondergrond heeft invloed of de verf in laag dekt.


Welkom op de lakstift webshop! Spuitbus lakken kopen bij HORNBACH. Wij zijn gespecialiseerd in uw lakstiften, zowel in ral kleuren als autolak lakstiften. De autosprays en autolakken zijn ideaal voor het bewerken van bijvoorbeeld de velgen, autolampen en remklauwen.


Voor tuning, styling en creatief design. Hittebestendig tot 8ºC. SPUITBUS - AUTOLAK - MOTIP - DUPLI COLOR - SPUITBUS - AUTOLAK - MOTIP - DUPLI COLOR.


Specificaties: Eenvoudige en snelle beschermlaag, in diversen kleuren en designs.

Gemakkelijk te verwijderen. Plamuur vind je in vele soorten bij Praxis. Voor elk gaatje, scheurtje, kras of deuk. Bekijk, vergelijk en reserveer jouw plamuur direct online.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts