maandag 21 mei 2018

Lamellendak prijs

Duurzaam door hoogwaardige kwaliteit materialen. Neem vrijblijvend contact op! Ben jij niet handig aangeleg dan laat je het plaatsen van een lamellendak in zijn geheel aan de montageploeg over.


Je betaalt dan een flink bedrag aan arbeidsloon in de prijs , maar weet dan wel zeker dat de hele montage vakkundig gebeurt. Wat bepaalt de prijs voor jou.

Keuze 1: kies je voor een automatisch of een handmatig lamellendak. Voorzien van uniek electrisch met afstandsbediening beweegbaar aluminium lamellendak. Het lamellendak kunt u gemakkelijk electrisch open en sluiten met de bijgeleverde afstandsbediening van Somfy. De V8Levanto heeft een strak design, brede lamellen en robuuste poten, geheel van aluminium. Bij gesloten lamelen is het dak nagenoeg waterdicht.


De uiteindelijke prijs die je betaalt voor een terrasoverkapping met lamellen bestaat uit materialen, arbeidskosten en vervoers- en voorrijkosten. De materialen nemen iets meer dan de helft in van de prijs , namelijk procent.

Ongeveer procent zal naar de plaatsing van de terrasoverkapping gaan. Zo geniet u van onze lamellendaken zelfs in Nederland optimaal van het buitenleven. Onze lamellendaken zijn in twee variaties te verkrijgen.


Het Easy line lamellendak is de ideale oplossing van de handige klusser. Dit kwalitatief hoogwaardige product is in verschillende standaard afmetingen verkrijgbaar en compleet zelf te monteren. Lamellendak is een constructie van aluminium lamellen. Het is in feite een terrasoverkapping met lamellen.


Handmatig of elektrisch bediend. Bij DOME bieden we u twee lamellendaken aan van Verano. Er zijn lichtere uitvoeringen op onze markt beschikbaar maar ons Premium lamellendak heeft veruit de zwaarste uitvoering, aluminium is tegenwoordig een zeer duur product en het totaal gewicht heeft dus veel invloed op de prijs. Een lamellendak is een multifunctionele overkapping zoals volop genieten van de zon of juist beschermen tegen de zon. UMBRIS: Belgisch lamellendak perfect op maat, strak design, tot jaar garantie.


Keuzes die de prijs beïnvloeden. Bekijk nu onze mogelijkheden! Door je eigen overkapping te bouwen bespaar je geld.

Dit geld kun je gebruiken om te investeren in nieuw meubilair, een schuifdak of een mooi lamellendak. Je kunt ook proberen de prijs zo laag mogelijk te houden en de onderstaande keuzes kunnen je hierbij helpen. Door het gebruik van deze lichte materialen, heb je toch een sterke overkapping voor een heel gunstige prijs. Prijsindicatie voor opties.


Deze variant van de Verano Levanto V8wordt altijd tegen een gevel gemonteerd. Met een lamellendak creëert u een echte ‘Outdoor Living’. De lamellen hebben een lamelbreedte van 16cm bij de standaard modellen en een lamelbreedte van 20cm bij de ‘XL’-modellen.


Op een zonnige zondag óf een eindeloze zomeravond. Sterker nog: met glazen schuifwanden en verwarming kunt u zelfs de winter doorbrengen onder uw lamellen overkapping. Aluminium terrasoverkapping met beweegbaar lamellendak waarbij de lamellen verschuifbaar zijn.


Leverbaar met v stormvaste screens waarmee iedere zijde tussen staanders afgesloten kan worden, waardoor de brustor B6volledige beschutting geeft tegen win regen en indien gewenst zon. Brustor een zeer goede prijs ! Dé specialist in louvredaken.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts