donderdag 31 mei 2018

Teak beschermen

Teak beschermen

Bekijk ons uitgebreide TEAC assortiment. Specialistisch advies nodig? Laat je inspireren door ons grote aanbod TEAC. Jij bepaalt hoe je betaalt! Vandaag bestel morgen in huis.


Ervaar het gemak van Wehkamp. Teak tafel behandelen met woodfix of teakfix. Woodfix of teakfix zorgt voor een minimale kleurverandering van uw tafel. De woodfix zorgt ervoor dat uw tafel is beschermt tegen vetvlekken. Afhankelijk van gebruik, keer per jaar licht opschuren en een nieuwe laag.


Hoe moet je teakhout behandelen om het zo goed mogelijk te beschermen ? Je leest het in dit artikel. Teak is afkomstig van de teakboom, vrij logisch. Een teak tafel behandelen kan al zo eenvoudig zijn als eens in de zoveel dagen een spons met een beetje groene zeep over de tafel heen halen. Omdat teak een ontzettend stevige en vettige houtsoort is, zijn vlekken op deze manier eenvoudig te verwijderen. SEMCO Teak Sealer maakt het teakhout mooier dan nieuw!


Door teakhouten tuinmeubelen goed te onderhouden, heb je langer plezier van de meubelen. In de meeste gevallen is het twee keer per jaar reinigen van teakhout voldoende. Doordat teak langzaam groeit, heeft het een fijne houtstructuur. Dit, om de toenemende vraag naar teak op te vangen en de bedreiging van de natuurlijke groeiplaats van de teakboom tegen te gaan.


Dit zorgt voor grote verschillen in bijvoorbeeld de hardheid of kleur van teak. Ben je opzoek naar de aller beste kwaliteit teak , dan moet je teak uit Oost-Java hebben. Hoewel teak hout ontzettend duurzaam is, kan het goed zijn om het af en toe te behandelen. Teakhout is een wat vettige houtsoort. Omdat de tafel en stoelen vaak het hele jaar buiten blijven staan, kan het handig zijn om de teak meubelen te beschermen.


Is het mogelijk mijn teak ( salon ) tafel niet te beschermen ? Bij aankoop van een teak ( salon ) tafel is deze meestal nog niet beschermd. Het kan zijn dat u de tafel precies zo wilt houden. Dan brengt u dus geen beschermlaag aan. De tafel blijft precies dezelfde natuurlijke uitstraling houden.


Lees over zowel positieve als negatieve eigenschappen en wanneer kies je voor welk afwerk product. De behandeling beschermt uw teak en laat het er mooi uitzien door ervoor te zorgen dat de natuurlijke warme kleur van teak langer blijft behouden. Golden Teak Protector laat uw teak niet zwart of grijs worden gedurende het gehele seizoen.


Teak beschermen

Bovendien beschermt het uw teak tegen de zon. Beschermer met UV-filter die het snel grijs verweren en verouderen van teak voorkomt. Laat tevens een warme gouden kleur achter en. Uw teak tuinbank verzorgen is gemakkelijker dan u denkt.


Doordat het hout diverse eigen olie- en harssoorten van nature in zich draagt, is dit type hout bijzonder geschikt voor het onbestendige Nederlandse weer. Vind de beste selectie teak beschermen fabrikanten en ontdek goedkope producten van hoge kwaliteit teak beschermen voor de dutch luidspreker markt bij alibaba. Semco teak sealer werkt minstens een vaarseizoen en een herhaling van de behandeling kan zonder eerst het hout opnieuw met cleaner te behandelen als dit wordt gedaan voordat het hout opnieuw grijs en vuil is. Dank je goudvis3 ik denk dat het vast wel gaat lukken. De natuurlijke uitstraling van het teakhout blijft behouden.


Teak dat op schepen wordt toegepast zal uiteraard wat vaker onderhoud vergen omdat het water het zonlicht reflecteert waardoor de toplaag sneller wordt afgebroken. Ook daarvoor geldt echter eenvoudig: schoonmaken en afnemen met een in olie gedrenkte doek. Teakfix beschermt tegen vuil en vocht. Maar voor teak meubels is het hét schoonmaakmiddel. De voordelen van groene zeep zijn dat ze niet duur is, lekker fris ruikt en ontzettend goed werkt, zij verwijdert op teak houten meubels alle vlekken.


Nog een voordeel is dat het teak hout niet verkleurt door het gebruik van groene zeep. Olie lijkt het meest milieuvriendelijk, dus dat kies ik. Het is dus 1 veilig te gebruiken. Maar werkt olie ook lekker en beschermt het mijn meubelen tegen weer en wind?


Teak beschermen

Tuinmeubelen kun je behandelen met lak, beits of olie. Lak vormt een laagje over het hout. Daardoor is het hout beter beschermd , maar de lak kan ook barsten of brokkelen en dat ziet er niet uit.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts