vrijdag 25 mei 2018

Rieten sidetable

Bestel eenvoudig en snel online. De Goedkoopste Rietjes van Nederland. Voor 13:besteld is vandaag verzonden! Jong én klassiek woondesign. In de OTTO-collectie: side tables !

Maak het jezelf gemakkelijk en shop ontspannen bij OTTO. Hier vind je wat jij zoekt! Nog een mooie en stevige rieten sidetable met twee laden, metalen poten en metalen accenten in nette staat hoogte achterkant cm. Inclusief rieten manden. Sidetable (incl. rieten manden) Witte sidetable 120x75xcm.


Mooie rieten sidetable in uitstekende staat. Deze sidetable heeft een ingetogen maar stijlvol ontwerp met elegante decoratieve patronen in verschillende kleuren.

Het kan gebruikt worden als bijzettafel, telefoontafel, dressoir etc. Deze wandtafel met retro ontwerp zal een praktische en uiterst decoratieve toevoeging aan uw huis zijn. Het grote tafelblad is ideaal voor het tonen van deco.


De Bommel Meubelen heeft een uitgebreid assortiment aan sidetables in allerlei verschillende stijlen. Ga voor een sidetable in een romantische look in witgelakt hout met een donkergrijs tafelblad. Zet er als finishing touch een praktische rieten opbergmand onder.


Een sidetable met een simpel en slank zwart frame doet het goed in de moderne. Op zoek naar sidetable met rieten manden meubels? Vind de voordeligste en mooiste sidetable met rieten manden meubels op VERGELIJK.


Deze rieten mand is een ideale opberger en kun je tegelijk gebruiken als bijzettafel. De rieten mand is gemaakt van Srimit grey riet en heeft een grijsbruine kle. Kies uit 2producten vanaf € 399. Bespaar tot wel via kiesproduct. Madrid vind u diverse landelijke items om u woonkamer sfeervol mee in te richten.


Afmetingen van de sidetable zijn B120xD35xHcm. Leuke rieten sidetable voor binnen of buiten.

Toevoegen aan verlanglijst. U kunt online een mooie en handige sidetable kopen. Berg eenvoudig wat van uw spullen op of zorg ervoor dat u de wand kunt decoreren met een mooi tafeltje. Op die manier hebben de meubelen eenvoudig van alles te bieden, zodat u daarmee altijd een uitstekende keuze maakt. Maak kennis met deze toffe sidetable van het trendy Deense merk Nordal.


Mooi voor in de hal of berging met je favoriete musthaves of fotolijsten erop. De sidetable kan zowel binnen als buiten neergezet worden. Waar ga jij deze prachtige sidetable plaatsen?


Romantische sidetable met gedraaide poten en schuiflade. De antiekwit gebeitste sidetable in landelijke stijl voelt zich overal meteen thuis. Met praktische, kleine schuiflade.


De houtgedraaide poten zijn stijlecht. Deze héle toffe sidetable van J-Line past perfect in een landelijk, romantisch en rustiek interieur. Heb jij al meer meubels met een white wash look en rieten mandjes? Combineer ze dan met dit mooie sidetable ! Geen plek meer in de woonkamer?


Plaats een rieten opbergmand onder een sidetable , achter de bank of op een kast: de rommeltjes heb je weggewerkt en je hebt direct een gaaf item in je huis staan! Sommige rotan opbergmanden met deksel zijn voorzien van een houten binnenframe. Dit maakt de rieten mand extra sterk.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts