dinsdag 22 mei 2018

Muurlamp hout

Binnen of Buitenlampen LED. Bel ons voor al uw vragen. Ontdek nu ons uitgebreide assortiment wandlampen. Houten wandlampen, wandverlichting en muurlampen met hout Verschillende vormen, kleuren en stijlen Modern design tot industrieel en klassiek Makkelijk.


Lokale aanbiedingen - Ga ervoor!

Je internetbrowser wordt niet (meer) ondersteund. Ook al noemen we ze wandlampen, muurlampen of wandverlichting, waar je de lamp aan bevestigt kan variëren. Marktplaats kan daardoor minder goed werken. Soorten wandlampen en muurlampen. De brede collectie van KARWEI bestaat uit diverse soorten wandlampen en muurlampen in verschillende stijlen.


Sommige lampen vallen bijna niet op, terwijl andere wandlampen juist van de muur afspatten. Onze klantenservice helpt je graag. Neem contact met ons op of kom langs in onze showroom.

Wij geven je graag advies en helpen je met veel plezier bij het maken van je keuze! De veelzijdige wandlamp hout. Niets is zo ontnuchterend als het lezen van een goed boek onder een kille lamp.


Ook materialen als metaal of chroom zorgen al snel voor een wat klinische sfeer. Wilt u uw interieur wat extra warmte geven? Laat u dan inspireren door een nieuwe trend: de wandlamp hout ! Hout is een natuurmateriaal van alle tijden. Je zocht naar: houten wandlamp! Etsy geeft een thuis aan duizenden handgemaakte, vintage en unieke producten die aan jouw zoekopdracht gerelateerd zijn.


Nog één stap en dan kunt u uw favoriet. Muurlamp , Muurlamp (1) - Hout. Wandlampen met snoer zijn in de meerderheid binnen ons assortiment. De muurlamp met stekker zorgt ervoor dat de lamp direct te bedienen is.


Plaats het armatuur naast je bed en met slechts een klik op de snoerstekker bedien je de wandlamp. Je hoeft niet je bed uit om met een externe schakelaar de lamp aan of uit te zetten. Het indirect verlichten van de kamer via je muur geeft je kamer sfeer en warmte.


Wil je de wandlampjes aansluiten via het stopcontact?

Geschikt als nachtlampje, leeslampje of als decoratieve eyecatcher in je woonkamer! De touwlamp is de nieuwe trend onder de lampen. De lamp is gemaakt van jute touw waarin het stroomdraad is meegevlochten. Beschrijving Industriële wandlamp betonlook hout Deze industriele wandlamp is uitgevoerd in metaal met een betonlook en een houten wandaansluiting. De combinatie van het beton en het hout geven de muurlamp een echte industriele look.


Een materiaal als hout brengt sfeer en warmte in huis. Zo ook met deze kleine houten wandlamp. De rechte vormen van het hout geeft een strakke en moderne look die wordt versterkt door de rechthoekige wandplaat.


Voordeel van deze muurlamp , is dat deze met snoer wordt geleverd en dus overal kan worden opgehangen. De wandlampen met metalen kap zijn vooral populair voor in de industrieel ingerichte woonkamer met stoere materialen zoals robuust hout en natuurlijke materialen. De randen van de metalen kapjes zijn meestal ‘omgeslagen’ dit zorgt naast de extra uitstraling ook voor extra stevigheid.


Kies dan voor een vierkante lamp met zowel onder- als bovenverlichting. Liever een eyecatcher aan de muur? Een vintage wandlamp, retro wandlamp of moderne wandlamp zijn leuke muurlampen om iedere ruimte mee op te fleuren.


Eenvoudig online bestellen. Ga bijvoorbeeld voor een industriële wandlamp als je houdt van stoere verlichting of kies voor een wandlamp van hout als je wat meer warmte in huis wilt brengen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts