vrijdag 18 mei 2018

Blauwe schaaltjes

Bekijk ons unieke assortiment kommen. Meer geluksmomentjes in een gezellig huis! Maak van jouw huis jouw thuis. Ontdek ons unieke woonassortiment online. Laat je inspireren door het aanbod.


Shop jouw artikelen bij Wehkamp.

Vind items binnen jouw budget. Bestel eenvoudig en snel op beslist. De basis voor deze schaaltjes is aardewerk van witte rivierklei waarop met de hand een oriëntaals bloempatroon wordt geschilderd. Het reliëf patroon is duidelijk. Leuk voor op tafel als je verschillende hapjes serveert.


Formaat is van het grotere schaaltje. Schaaltjes voor elk gerecht. De ene voor nootjes, de andere voor kaas en nog één voor fruit. Voor elk gerecht heb je een speciale schaal.

Denk bijvoorbeeld aan een saladeschaal, een fruitschaal of een amuseschaaltje. Het leukste is natuurlijk om kommen en schalen te hebben die bij elkaar passen. Top mooi motief meer meissen dan zwiebelmuster een heel klein bultje in de stranding zie foto stelt niks. ZES tapas- schaaltjes GUSTA Ø 90mm, met blauw dessin. Zeer fraaie set van zes geglazuurde porseleinen schaaltjes van het kwaliteitsmerk Gusta.


Een schaaltje uit de servies serie Porto, in de kleur blauw. Servies Porto is gemaakt van hoogwaardig aardewerk en heeft organische vormen. Het is afgewerkt met een reactief glazuur, waardoor het extra glans krijgt. Deze geglazuurde laag heeft verschillende tinten, waardoor ieder onderdeel er anders uitziet en hierdoor uniek is. Saus schaaltje 7cl - Olympia Kiln - blauw - per stuks.


Blauwe Quimper schaaltjes. Henriot Quimper is vooral bekend van de Bretonse poppetjes op het servies. Ook herkenbaar zijn de streepjes zoals bij dit potje met deksel en gestreepte handgreepjes.


Mooi helder blauw en in nieuwstaat zijn deze twee mooie Bretonse schaaltjes. Veel voedingswaren vind je terug in plastic schaaltjes , vlootjes en bakjes. Denk maar aan charcuterie- en kaasschaaltjes, botervlootjes of bakjes voor champignons of aardbeien. Ook plastic dozen waarin bijvoorbeeld roomijs en cacaopoeder zit, mogen - eens leeggemaakt - in de nieuwe blauwe zak.


De sieraden zijn per schatkist aan boord van een VOC-schip naar Delft gebracht, waar ze samen met de grootste Delfts blauwe vazen ter wereld onthuld zijn aan het publiek.

Eerst thuis bewonderen, achteraf betalen! Set Delfts blauwe schaaltjes vervaardigd in de eerste helft van de vorige eeuw. Op beide (bijna identieke) schaaltjes is een Hollands tafereel geschilderd.


Unieke glansrijke keramieken schaaltjes , geheel met de handbeschilderd met een prachtig reliëf patroon langs de bovenrand en zwarte bloemmotieven. Set van blauwe keramieken schaaltjes. Deze set bestaat uit schaaltjes : schaaltjes van 7cm, schaaltje van 12cm en schaaltjes van 16cm. Schenkkan van aardewerk, buikmodel( Frans gekenmerkt, blauw ) Prijs: 1euro. Mooi stevig Delfts blauw keramieken schaaltje versierd met een moderne getekende interpretatie van het bekende molen landschap.


Dit schaaltje is heel geschikt om snoepjes of koekjes op te presenteren. Het weegt ongeveer 3gram. De servies schaaltjes van kwaliteitsmerk Walra zijn mooi vormgegeven en gemaakt van stevig en robuust materiaal. De schaaltjes kunnen door het handige formaat voor verschillende etenswaren gebruikt worden.


Yoghurt, soep of sauzen serveer je eenvoudig in de schaaltjes. Door de gebruikte materialen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts