woensdag 23 mei 2018

Iittala thule

Ontdek de mooiste merken en artikelen online bij de Bijenkorf. Kies uit 3producten vanaf € 95. Persoonlijke klantenservice. Uur Besteld = Morgen In Huis! Fantastische aanbiedingen.


Wanneer het ijs na een lange winter begint te smelten, vloeit het grillig door het met sneeuw bedekte land.

Verzenden is exclusief bod en kan via dpd : € en dhl. Zijn inspiratie haalde hij altijd uit zijn geboorteland Finland. Koop nu en verfraaien van uw huis!


Bekijk ons uitgebreide Thule assortiment. Specialistisch advies nodig? Met de tijdloze objecten van dit Finse designmerk koop je niet zomaar iets moois, maar ook iets dat je dagelijks kunt gebruiken.


De meeste collecties bestaan al tientallen jaren en zijn uitstekend met elkaar te combineren. Sindsdien produceert het merk tijdloze designobjecten, die esthetiek en functionaliteit naadloos combineren.

De beste man baseerde het design op het smeltende ijs in Lapland. Het waxinelichtje is gemaakt van loodvrij kristalglas. Ultima Thule Kan met Ijstuit. Er wordt vrijwel altijd met Scandinavische ontwerper gewerkt en de collectie omvat inmiddels vele iconen, zoals de Aalto vaas, Teema servies en Essence glazen. De ontwerpen kenmerken zich door eenvoud en.


Het assortiment bestaat uit prachtige producten zoals woonaccessoires, vazen, servies, glazen en schalen. Het ontwerp is van Tapio Wirkkala. Een sierlijk bord gemaakt van kristalglas, heel geschikt voor speciale gelegenheden. Only left in stock - order soon.


Functionality and enduring design are in the core of the design philosophy of the Finnish glassware company Iiittala. Ook avondbezorging Shop bij fonQ! De organische oppervlaktestructuur staat in de hele wereld bekend als de absolute signatuur van de meesterglasblazer Tapio Wirkkala. Hij werd geïnspireerd door het noordelijke klimaat van zijn vaderland en uit zijn ontwerpen blijkt zijn grote bewondering voor handwerk. Het meest beroemde ontwerp van de legendarische desin.


De theelichthouders worden geleverd in een set van en zijn verkrijgbaar in een matte en transparante uitvoering. Op zoek naar pannen of servies? Neem dan een kijkje bij de series Tools of Teema.


Dit designmerk is gespecialiseerd in designobjecten, serviesgoe kookgerei en interieurobjecten.

Bent u hier via een pagina in terechtgekomen? Gratis bezorging en retour. Dit product is door designer Tapio Wirkkala voor fabricant iittala ontworpen.


Het zijn tijdloze en functionele voorwerpen waar u dag in dag uit, en generaties lang gebruik van maakt en houdt. Servies van iittala is strak vormgegeven.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts