donderdag 24 mei 2018

Dpf vervanger

Jan mag best trots zijn op dit mooi stukje werk. Omdat er nu nog niet bekend is wat de komende jaren gaat gebeuren met de APK regels ben ik. Bij het rijden met een koude motor ontstaat er meer roetuitstoot en raakt het filter eerder verzadigd. Montage als OEM-downpipe en roetfilter. Wij plaatsen dan een RVS DPF-vervanger.


Dpf vervanger

Voor prijzen en mogelijkheden gaarne even contact met ons opnemen. Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. In de loop der tijd verslijt dit onderdeel en kan het zijn filterfunctie niet meer optimaal verrichten. We hebben inmiddels ook een roetfiltervervanger in het assortiment voor de Twaaronder een origineel roetfilter als op de eerste foto geplaatst is.


De vervanger van het filter ziet u op foto 2. Op dit moment kunnen wij de vervanger maken met een lasverbinding erin, maar in de nabije toekomst zullen we ook deze in één deel maken. DPF Kat- vervanger voor 1. Dit is afhankelijk van type auto en motor. Ik heb contact gehad met JD-enginering, en er blijkt alleen een aansluiting voor een lambdasensor nodig te zijn. Voor meer prijzen en mogelijkheden neem gerust contact met ons op.


Dpf vervanger

Hallo beste Tom, Ja dat zeker. Maar ik vrees dat daar al veel te lang mee gewacht is. Daar had zeker 40m jaar geleden en al langer gelden ingegrepen moeten worden, we. De emissie-eisen waaraan moet worden voldaan voor een type goedkeuring worden momenteel bepaald door de Euro norm. Bardahl benzine loodvervanger die bij iedere tankbeurt toegevoegd dient te worden om het inslaan van kleppen en klepzetels te voorkomen.


RVS Downpipes, Veel originele downpipes belemmeren de doorstroming van de uitlaatgassen. Hierdoor wordt het vermogen van je motorblok beperkt. Particuliere klanten kunnen rechtstreeks bij Digicar informeren naar de mogelijkheden voor het roetfilter verwijderen of reinigen van uw Mercedes, wij vertellen u graag meer wat in uw geval het juiste alternatief is! Een roetfilter is een essentieel onderdeel van een dieselauto.


Het filter vermindert de uitstoot van fijnstof. Sinds jaar en dag is het advies voor het onderhoudsmatig reinigen en beschermen van het brandstofsysteem van. Hierbij was het roetfilter verwijderd en weggeprogrammeerd in de ECU-software.


Een goed alternatief voor het kwetsbare Adobe Acrobat Reader, het biedt zelfs meer mogelijkheden. Behalve pdf’s bekijken, kun je commentaar leveren en. Dit heeft als resultaat dat van de roetuitstoot uit de uitlaat voorkomen wordt. Roetfilter verwijderen VW gebeurd natuurlijk alleen bij de Volkswagen specialist. Vaak voorkomend is een stijging van het oliepeil.


Volkswagen verkeerd in het Noodloop-Programma, hierdoor is er nog maar minimaal vermogen beschikbaar. De auto gaat verbazingwekkend veel roken. Iedere motor die aangestuurd word door een motormanagement computer kan voorzien worden van een chiptuning of her-programmatie.


Bij sommige motoren is het rendement.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts