maandag 28 mei 2018

Behang grafisch patroon

Bekijk het gehele assortiment behang. Of bezoek één van onze winkels. Bij Zoofy regel je snel een vakman voor al jouw klussen in of rondom huis. Grafisch behang - Abstract behang.


Waarom dan niet ook de creatief grafisch behang maken?

Zo voorkom je dat je een patroon kiest dat ingezoomd prachtig was, maar als hele muur toch niet bij je smaak blijkt te passen. Het geeft een look die afhankelijk van de grootte van het patroon , de drukte van het ritme en de kleur juist heel strak maar ook subtiel of verrassend verfijnd uit kan pakken. Een strak en abstract lijnenspel zorgt voor een levendig effect en met een reliëf creëert het ook nog eens diepte. Zo zijn er kleurrijke grafische prints in contrasterende kleuren en geometrische dessins in een uni kleur. En je vindt grafische prints tegenwoordig op allerlei woonproducten.


Er zijn genoeg mogelijkheden, kleurencombinaties voor elk interieur en elke woonstijl. Met de effecten en grafische patronen van KEK Amsterdam geef je elke ruimte een totaal nieuwe dimensie. Vind de beste selectie behang grafisch patroon fabrikanten en ontdek goedkope producten van hoge kwaliteit behang grafisch patroon voor de dutch luidspreker markt bij.

Doe inspiratie op, vind geweldige producten, vergelijk prijzen en koop eenvoudig! Bij Cafedeco vind je alle ingrediënten om jouw huis tot een thuis te maken. Selecteer een patroon , grootte en zelfs schaal, en kleed je muren in een uniek patroon ! Dit behang van mat, degelijk en milieuvriendelijk materiaal kan je gemakkelijk zelf plaatsen. De rijke kleuren zijn een feest voor elk oog en daarnaast kunnen je muren blijven ademen dankzij het non-woven behang.


Whether you follow them closely or just love to infuse a few here and there, home décor trends are a fun way to infuse the latest seasonal pieces into. Vliesbehang is zowel gemakkelijk aan te brengen als te verwijderen, waarbij je geen behangtafel of afstomer nodig heeft. Je brengt eenvoudig de lijm aan op de muur en het behang kan worden geplakt. We verzamelen deze awesome beeld van online en selecteer de beste voor u. Pittige lijnen en zachte kleuren. Het patroon van dit behang heeft een bijna driedimensionaal effect.


De strakke vormen en neutrale kleuren maken dit behang toepasbaar in diverse ruimten. Met behang wordt dat dilemma gelukkig een stuk eenvoudiger. Vaak is er namelijk wel een persoonlijke, unieke en smaakvolle optie die iedereen mooi vindt.


Behang kan niet geruild worden. Zo hebben we behang met patronen van verschillende kleuren, behang met strakke, typisch Scandinavische contouren en motieven die in de wat donkerdere kleuren zijn uitgevoerd.

Dit duurzame vliesbehang is gemakkelijk in gebruik. Na het inlijmen van de kale muur (verwijder het oude behang ) kunt u het gemakkelijk aanbrengen. Atlas behang 535-Adviesprijs per rol € 5Afmetingen 10M langx 53CM breed Patroon. Retro behang kan uw woon- of slaapkamer een gezellige en authentieke sfeer geven.


U bent bij ons aan het juiste adres voor retro behang dat past bij uw interieur. Trakteer je huis op een mini-make-over met verf of behang. Even aan de slag en geniet van een hele nieuwe sfeer in je interieur. Kleine moeite en een groots effect!


Maak je huis extra mooi met behang. Ga voor grafisch of kies voor subtiele patronen en texturen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts