woensdag 16 mei 2018

Welke roller voor muurverf

Welke roller voor muurverf

Kies uit producten vanaf € 295. Topkwaliteit - De Beste Kwaliteit voor de Allerbeste Prijs. Welke Muurverf Roller moet ik. Wilt u een glad eindresultaat dan maakt u gebruik van en kort harige roller.


Zorg er dan voor dat dit een roller is met een goede. Deze roller is ook geschikt voor terpeninebasis (synthetische) muurverf en eventueel betonverf. Voor het lakwerk wordt vaak een schuimrollertje van cm. Gebruik hiervoor een verfroller van schuim van extra fijne kwaliteit, hiermee kan een mooi glad resultaat geboekt worden.


Belangrijk bij het opbrengen. Meestal wordt eerst met een normale roller de muurverf aangebracht, waarna je met de structuurroller als laatste er overheen gaat om de gewenste structuur zichtbaar te maken. Het ligt eraan welk resultaat je wilt bereiken op je muur. Als je graag een glad en strak resultaat wilt, dan adviseren we een vachtroller met een zogenaamde korte pool.


Onze schilders nemen bij het aanbrengen van muurverf voor een glad resultaat altijd de ProGold Ultra Finsh muurverf roller. Dat klopt, maar met welke verfroller staat er bijna nooit bij. De keuze voor de juiste verfroller bij de muurverf die u gebruikt is echter wel van belang. Daar gaat dit artikel over. Voor grote oppervlakten zoals wanden en plafonds kun je de kwast beter inruilen voor een roller.


Welk type verfroller je kiest, is afhankelijk van het soort verf. Goede verfrollers pluizen minder, nemen de verf beter op en geven beter en gelijkmatiger af. Vergelijkbare zoekopdrachten voor welke roller voor. Er bestaat ook een spatvrije vachtroller die iets duurder is, maar door deze roller heeft u minder last van verfspetters.


Veel mensen kiezen voor latex muurverf. Wist je dat latex muurverf na het opdrogen een waterdichte ‘huid’ vormt op de muur? Hierdoor kun je eventuele vlekken en ander vuil makkelijk afnemen met water en een spons, zonder dat je bang hoeft te zijn dat de verf loslaat. Latex muurverf kan in de bouwmarkt in de gewenste kleur gemengd worden.


Het is belangrijk om voor de juiste kwast of roller te kiezen. Deze rollers bevatten losse draden welke door de basis zijn geweven. Kwasten met kunststofharenzijn geschikt voor waterbasisverf. Vachtroller Voor muurverf kun je het beste een vachtroller gebruiken. De meest bekende en gebruikte rollers zijn de vachtrollers verkrijgbaar in verschillende kwaliteiten, diktes en in breedtes, van plusminus tot en met cm.


Welke roller voor muurverf

Daarnaast kunnen verfrollers ook opgebouwd zijn uit polyester of nylon (synthetische muurverf ), zodat voor de meeste muurverven een geschikte verfroller te vinden is. Wij leggen je dan graag uit welke roller in jouw geval de beste keuze is. Het zal op die manier in ieder geval niet aan de materialen liggen. Je kunt rekenen op professionele verfrollers voor een scherpe prijs. Van Anza en Goudhaantje, net als van de andere merken waarmee je kiest voor de beste kwaliteit om goed te kunnen schilderen.


Latex is goedkoop, werkt makkelijk en droogt snel en egaal op. Gewone latex is niet afwasbaar, vinyllatex en acryllatex wel. Er zijn ook speciale soorten voor vochtige ruimtes. Latex breng je heel makkelijk aan met een roller.


Welke roller voor muurverf

Verven is iets wat elke klusser moet kunnen. Een belangrijke succesfactor is dat je voor elk schilderkarwei de juiste verfborstel of roller gebruikt. Een schuimroller gebruik je voor grondverf of voor het narollen van lakverf. Gebruik een schuimroller liever niet voor het opzetten van de afwerklagen, omdat je met een schuimroller minder verf opbrengt. De lagen worden dan te dun.


Plaats de roller halverwege in het vlak en verdeel de verf door eerst naar boven en dan naar beneden te rollen. Maak zo in stroken het vlak vol. Op deze manier schilder je elke baan stapsgewijs.


Laat vlakken en banen altijd iets overlappen om baanvorming tegen te gaan. Tip 1: Laat het behang minimaal uur drogen voor je de volgende laag.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts