vrijdag 23 juni 2017

Verlichte onderzetters

Verlichte onderzetters

Bekijk nu ons uitgebreide assortiment onderzetters. Laat je inspireren door het aanbod. Shop jouw artikelen bij Wehkamp. Vind items binnen jouw budget. Ontdek het assortiment van Wehkamp.


Verlichte onderzetters

Grote collectie onderzetters vind je hier! Bestel Onderzetter bij fonQ. Kies uit 2producten vanaf € 00. LIND DNA Onderzetter Leer Nupo ZwartBescherm je tafel tegen ongewenste vlekken of kringen.


Met de LIND DNA onderzetter Nupo zwart voorkom je dat jouw tafel vlekken krijgt. Het soepele leer komt in vele kleuren, zodat je dé kleur kunt kiezen die bij jouw interieur past. Deze LIND DNA onderzetter heeft een doorsnede van centimeter en dikte. Elegant onder het glas, feestelijk verlicht.


Geef elk drankje een kleurrijke twist met deze vierdelige set van decoratieve onderzetters voorzien van LED-verlichting. Elke onderzetter kan glazen subtiel in meerdere kleuren verlichten voor een magisch tintje. Met de onderzetters van LedChique kunt u elk glas sfeervol maken. Zet een normaal glas op een onderzetter van LedChique en zie hoe uw glas en drinken mooi verlicht wordt.


Deze coasters zijn een absolute aanrader om eenvoudig meer sfeer te creeren. De onderzetters zijn spiegelend als ze uit staan. Naast onderzetters van eigen merk vind je bij Blokker ook Selecta onderzetters , Easyline onderzetters en Marjolein Bastin onderzetters. Ieder merk heeft zijn eigen uitstraling en kenmerken.


Zo zijn de onderzetters van Marjolein Bastin voorzien van de mooiste natuurdesigns, waarbij de kleinste details uit de natuur worden uitvergroot. Als de gekleurde LEDs branden, straalt het oppervlak naar boven licht uit en verlicht het dat wat op de onderzetter staat. De setjes van vier onderzetters zetten elk feestje glans bij! Een brede verscheidenheid aan verlichte led onderzetters -opties zijn voor u beschikbaar, zoals plastic, kristal en hout.


Ook kunt u kiezen uit wegwerp, eco- vriendelijke en gevulde verlichte led onderzetters. Deze LED Pads zorgen ervoor dat uw fles verlicht wordt. Gezelligheid en sfeer met deze LED onderzetters. De LED onderzetters schijnen een straal licht in je drankje, waardoor een mooi effect ontstaat. Zodra een glas op de onderzetter wordt gezet zal de drukknop aan de onderzijde de LED inschakelen waarna deze langzaam van kleur veranderd.


Verlichte onderzetters

Zet uw glas op de onderzetter om deze aan te schakelen. Veranderd langzaam van rood naar blauw en terug. Specificaties - Voeding: x. Led onderzetters voor flessen. Zodra je voeten de grond raken of zodra je de kamer binnenkomt, zal de sensor de verlichting activeren en de vloer verlichten. Bespaar tot wel via kiesproduct.


Deze pin is ontdekt door Kijkshop. Led colour changing drink coaster. De verkleurende onderzetter is een party gadget die je kunt gebruiken met feestjes. De kleuren zullen extra sfeer geven. Als u uw glas op de onderzetter neerzet licht hij op, en als u uw glas eraf haalt gaat hij.


LED Onderzetter Round: Creëer een unieke sfeer op je tafel. Onderzetter en flesopener met LED-verlichting - LED verlichte onderzetter voor glazen. Verlichte (LED) onderzetter rond.


Deze onderzetters verlichten je drankje in verschillende mooie overgaande kleuren. Zodra je het glas op de onderzetter zet begint deze te branden. Hoogwaardige LED onderzetter SUPER leuk voor op uw feestje met vrienden en familie en misschien nog leuker met oudnieuw met een glas champagne. Door het LED-licht wordt het glas op de onderzetter mooi verlicht.


Plaats uw glas op de onderzetter om de.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts