vrijdag 9 juni 2017

Velux rolgordijn ggl m08

Rolgordijnen exact op maat voor jouw Mdakraam. Dakraamgordijnen in meer dan kleuren, perfect voor jouw Mdakraam! De gratis kleurstalen zijn met 1-werkdagen bij u thuis! Super eenvoudig te monteren.


Leverbaar in populaire kleuren.

Bestel nu extra voordelig! Gratis en snelle levering. Warmte-isolerend in de Winter, Zonwerend in de Zomer. Eenvoudig te Monteren, Ontdek nu! Ze zijn ideaal voor slaapkamers, waar u een volledige controle over het daglicht nodig hebt met het oog op een goede nachtrust of een verkwikkend dutje overdag.


Check de voorraad van de bouwmarkt of bestel direct online. Het product is eenvoudig in te korten.

Precies op maat voor elk dakraam. Velux rolgordijn op Vergelijk. Nieuw dakraamgordijn voor u op maat gemaakt!


Onze verduisterende rolgordijnen bieden u verduistering op elk gewenst moment van de dag. Ideaal voor slaapkamers en kinderkamers waar lichtregeling erg belangrijk is. Verduisterende rolgordijnen zijn de oplossing voor een goede nachtrust of een prettig middagdutje.


Ons dakraam rolgordijn wordt in eigen beheer geproduceerd. Zo profiteer je van de beste kwaliteit en de laagste prijs. VELUX Verduisterend rolgordijn. Bij GAMMA vind je kwalitatieve dakraamdecoratie.


Bekijk het aanbod online of bezoek één van onze bouwmarkten! Bij het dakraamrolgordijn is de stof ingesloten in zijprofielen. Het rolgordijn kan op iedere gewenste hoogte worden vastgezet.


Wij verkopen niet de rolgordijnen van de originele dakraam merken, maar hebben ons eigen rolgordijnsysteem ontwikkeld. Ook handig wanneer uw kind overdag moet slapen.

De achterkant van het rolgordijn is reflecterend en daardoor isolerend gedurende de koudere maanden. Goedkoopste prijs en snelle levering. In onze shop vind u alle kleuren.


Te koop aangeboden: vijf rolgordijnen voor een velux dakraam van het type ggl m(x 1cm) twee rolgordijnen zijn. Het verduisterende gordijn is gemaakt van vuilbestendig polyester met een speciale hittewerende aluminium coating aan de achterzijde waardoor ze warmte-isolerend zijn in de winter en zonnewarmte reflecteren in de zomer. Je hoeft alleen de code van je dakraam te weten.


Zelf meten is dus niet nodig, de maatcode is bepalend. In verband met aanschaf verduisterend rolgordijn doen we dit zonwerende rolgordijn weg. Montage handleiding inclusief alle. Bekijk ons assortiment Dakraam verduisterende rolgordijnen in onze Onlineshop.


Bijvoorbeeld: S0 M0 M, 60 80 U08. Ons rolgordijn wordt in eigen beheer geproduceerd. Hierdoor heb jij het voordeel dat je de laagste prijs betaalt voor een hoogwaardig rolgordijn.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts