donderdag 29 juni 2017

Aquamarijn clien s

Aquamarijn clien s

Vandaag bestel vandaag verzonden. U krijgt direct een bevestiging. Edelstenen nu al vanaf € online. Niet bedoeld voor normale periodieke reiniging.


Hierna is uw vloer weer beter bestand tegen vuil en vlekken. Via onderstaande link vindt u het vervangende product. Het is een intensieve reiniger voor het verwijderen van zeepresten, vuil en vlekken. Vlekken die in het normale onderhoud niet kunnen worden verwijder kun je veelal afwrijven met een sopje van CLIEN - S in warm water of met LINOTYN.


Hierbij eventueel een scrubby of scotch-brite sponsje gebruiken. Reinig het oppervlak (niet te nat) met een dweil of borstel en laat het minuten intrekken. Niet geschikt voor normale periodieke reiniging. Kenmerken, Volledig natuurlijke samenstelling. Na dweilen en spoelen met een in schoon water uitgewrongen dweil of vloermop om resten vuil en CLIEN - S volledig te verwijderen.


Zuinig in gebruik en biologisch afbreekbaar. Met kokosolie voor extra bescherming. Na elke behandeling blijft op de ondergrond een dun beschermend en voedend zeeplaagje achter.


Aquamarijn clien-s speciaalreiniger is te gebruiken bij groot onderhoud. AQUAMARIJN CLIEN-S SPECIAALREINIGER GEBRUIKSAANWIJZING Verwijder stof en los vuil met stofzuiger, wisser of veger. Voeg vier kopjes CLIEN - S (ca. 2ml) toe aan liter warm water. Deze reiniger is niet bedoeld voor normale periodieke reiniging.


Aquamarijn clien s

Clien - S specialreiniger is goed voor vijf behandelingen. Het is een krachtige, huidvriendelijke en volledig biologisch afbreekbare oppervlaktereiniger voor het regelmatig reinigen van oppervlakken die met hardwaxolie behandeld zijn. CLIEN -R is zuinig in gebruik en heeft een aangename frisse geur. Lokale aanbiedingen - Ga ervoor!


Je internetbrowser wordt niet (meer) ondersteund. Marktplaats kan daardoor minder goed werken. Het is een biologisch afbreekbaar, mild geurend onderhoudsmiddel op basis van hoogwaardige plantaardige zeep en natuurlijke oliën. Gebruiksaanwijzing vloer: Verwijder stof en los vuil met stofzuiger, wisser of veger.


Aquamarijn clien s

Revilim reinigt grondig, herstelt de waxbescherming en vult gebruikskrasjes. Clien -Z Naturel wordt geleverd zolang de voorraad strekt. Desgewenst kan het dan tot een zachte glans kan worden opgewreven.


Ook zeer geschikt voor het ecologisch en intensief reinigen van o. Voor het onderhoud van olie- en. Het is een neutrale reiniger speciaal voor het (licht) vochtig reinigen van met olie en wax etc. Clien -R wordt geleverd zolang de voorraad strekt.


Maakt het mogelijk om je vloer of meubel regelmatig vochtig te reinigen. Bekijk alles met aquamarijn clien ! Van banken tot openhaarden, kom kijken en laat je inspireren!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts