dinsdag 20 juni 2017

Bank woood

Bekijk ons Ruime Assortiment. Meer geluksmomentjes thuis. Maak van jouw huis jouw thuis. Ontdek ons unieke woonassortiment online! Uitgebreid Assortiment en uw bank Direct Leverbaar.


Wij van De Eekhoorn nemen de bescherming van uw privacy zeer serieus en zullen dan ook de persoonlijke gegevens - die u ons toestaat te verwerken- alleen gebruiken om.

Een ruim assortiment WOOOD banken en inspiratie vind je bij KARWEI. Alles voor het verfraaien van je huis en tuin. Check de voorraad van de bouwmarkt of bestel direct.


Of je nu televisiekijkt, een boekje leest of zomaar wat rondhangt: een comfortabele bank helpt altijd om helemaal tot rust te komen. Daarom zijn er zowel Woood banken met een normaal zitcomfort als banken die wat steviger aanvoelen. De 3-zits bank Maeve in de kleur warm groen is een moderne bank met een comfortabele zit. De bank is van het Nederlandse merk WOOOD.


Bank Maeve is bekleed met een stevige velvet stof, gemaakt van 1 PES met een Martindale van 88. De WOOOD 3-zits bank Maeve in de kleur naturel is een moderne bank met een comfortabele zit.

De WOOOD Livia 3-zits bank naturel is een mooie aanwinst in het interieur. Deze trendy en stijlvolle 3-zits bank heeft een comfortabele zit- en rugkussen met capitonnering. Woood Banken koop je eenvoudig online bij bol. De houten poten zijn zwart gelakt.


De Livia 3-zits bank is verkrijgbaar in meerdere kleuren. Het concept van WOOOD is helder: ze staan voor robuuste, eigentijdse en aantrekkelijke woonartikelen die betaalbaar zijn voor iedereen. WOOOD is specialist op het gebied van houten meubelen, maar heeft daarnaast bijvoorbeeld ook prachtige gestoffeerde banken en metalen stoelen. Woood staat voor stoere, moderne meubels waarbij functionaliteit belangrijk is.


Door de stoere meubels te combineren met zachte stoffen creëer je jouw eigen stijl. Kies voor de industriële look of juist een moderne stijl. Woood biedt bij KARWEI een uitgebreid assortiment aan met o. Goedkope Bankstellen tegen de laagste prijs.


Ga naar Leen Bakker of bestel eenvoudig online. Bestel Banken online bij Leen Bakker. De collectie banken van Woood bestaat uit stoere exemplaren met moderne én landelijke invloeden.


Zoals de relaxbank Bean met zijn strakke vormen en comfortabele zit! Of kies voor het slanke design van de Louis bank met het retro onderstel. Extra fijn: door korte levertijd geniet u snel van uw nieuwe bankstel!

De collectie WOOOD banken biedt jou voldoende mogelijkheden om een bank naar jouw smaak uit te kiezen. Een bank moet dé plek voor jou vormen waarop je na een dag werken eens even lekker neerploft. Woood hoekbank Arwin is een bank in landelijk romantische stijl.


Deze stijl kenmerkt zich met name door het gebruik van zachte materialen, rustige kleuren en een elegante en klassieke uitstraling. De woood largo is een prachtig bankje van massief eikenhout. Deze artikelen zijn onderdeel van onze vaste collectie en worden zo goed als mogelijk continu op voorraad gehouden. Indien het artikel onverhoopt niet voorradig is.


Van stoere kasten en tafels tot elegante fauteuils en banken : Woood is van alle markten thuis. De prachtige meubels en woonaccessoires van dit merk hebben een gave uitstraling en gaan langer mee door de hoogwaardige kwaliteit van het materiaal. Dat wordt eindeloos genieten van de tijdloze producten van Woood. Op de Woood Sara bank kun je even lekker wegdromen. De zitting is bekleed met fluweel, ondersteund met zwarte houten poten.


Hierdoor heeft hij een vintage look en past hij perfect binnen een modern klassieke woonstijl. Waar ga jij hem neerzetten? Woood is een woonmerk met stoere meubels in vele stijlen én voor elke woonruimte, zoals banken voor de woonkamer en kasten voor de slaapkamer. Zo richt u met de trendy meubels een compleet huis in!


Wir von De Eekhoorn Dutch Furniture nehmen den Schutz Ihrer Privatsphäre sehr ernst und verwenden daher nur die persönlichen Daten, die Sie uns zur Verfügung.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts