vrijdag 30 juni 2017

Foto sticker muur

De hoogste kwaliteit, de beste prijs en de meeste mogelijkheden voor al je fotoafdrukken. De Voordeligste Fotoservice. Originele Hoesjes met eigen Foto. Set van Wenskaarten (14x10).


Foto sticker muur

Bestel via Kruidvat Fotoservice! Shop nú eenvoudig en snel op beslist. Er is dus ruime reclame ervaring aanwezig en wij zijn hierdoor de muursticker expert bij uitstek. Voor zowel bedrijven als particulieren. Zowel voor particulieren als voor bedrijven produceren wij fotobehang op maat en foto behang van eigen foto ´s.


Ook onze foto database is populair, met een enorme keuze aan prachtige foto ´s voor op de muur , op maat geprint! Stickers maken met je eigen foto voor op deuren, muren of voorwerpen. Wil je jouw eigen gepersonaliseerde sticker laten maken voor op een deur, muur of voorwerp? Op de website van posterXXL kun je eenvoudig stickers laten drukken met een afbeelding naar keuze.


Naast onze standaard vormen is het ook mogelijk om te kiezen voor vrije vorm. Deze stickers worden ook wel contourstickers genoemd. De naam zegt het al, stickers die contour gesneden worden in alle denkbare vormen. Voor een vrije vorm sticker heb je een vectorbestand nodig met daarin een contourlijn in de vorm zoals je de sticker gesneden wil.


Je geeft met een sticker een leuk accent aan die ene muur in bijvoorbeeld de woon-, slaap of studeerkamer of vergaderzaal. Ook deurstickers en raamstickers behoren tot het assortiment. Deze unieke fotostickers plakken overal.


In vriendenboekjes, op schriften of de kamerdeur. Je kunt verschillende foto ’s op één vel zetten. De muurstickers zijn uitermate geschikt voor gladde muren en glasvezelbehang. Voor ruwere ondergronden bieden onze muursjablonen een uitstekend alternatief.


Deze kunt u zelf inkleuren met latex muurverf. Dus voor elke muur is er een mogelijkhei en onze verfsjablonen worden het meest gebruikt in heel Nederland. Een ( muur ) sticker zoals jij het hebben wil. Stuur jouw idee op en het StickerOp ontwerpteam gaat GEHEEL VRIJBLIJVEND aan de slag Waar kan ik een muursticker laten maken van een afbeelding of tekst die ik mooi vind?


Foto sticker muur

Bij StickerOp is het mogelijk om een eigen muursticker te laten maken. Ons aanbod aan stickers , raamfolie en fotobehang groeit iedere maand. Naast de mogelijkheid om uw eigen sticker , raamfolie of fotobehang te ontwerpen, of door ons te laten ontwerpen, komen er regelmatig nieuwe designs bij. Ook zijn deze figuurtjes goed te gebruiken om een patroon op de muur aan te brengen.


Stickerop maakt alle muurstickers in haar eigen atelier te Soest. Zit de sticker die jij voor ogen hebt er toch niet bij? Ontwerp je eigen sticker in onze ontwerptool of upload een foto.


Foto sticker muur

Geef je huis meer sfeer door fotobehang met daarop een stenen muur. Had je vroeger fotolijstjes aan de muur hangen met foto ’s van de kinderen of de kleinkinderen, vandaag kies je voor fraaie wanddecoratie van Topmuurstickers. Dankzij de ruime keuze in afbeeldingen is er altijd een muursticker die past bij je interieur. Voor de slaapkamer zijn er verschillende speciale muurstickers ontworpen, waaronder ‘Sweet Dreams’.


Muursticker voor in de slaapkamer: Sweet Dreams. Deze moet glad zijn en vrij van stof of vet. Hout, gladde muren en behang zijn over het algemeen geschikte ondergronden.


Ook keukenkastjes, metaal zoals aluminium en gladde deuren voldoen doorgaans prima aan de vereisten voor het plakken van bestickering. Onze stickers zijn gemaakt van duurzame materialen en hebben een niet-permanente plaklaag. Elke deursticker wordt op zeer hoge kwaliteit geprint.


Hierdoor is ook de foto scherp wanneer u vlak bij de deur staat. De print en sticker zijn bestendig tegen water waardoor de sticker gemakkelijk is schoon te maken met een doekje en een sopje.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts