dinsdag 27 juni 2017

Nek hoofdkussen

Hoofdkussen voor een Buikslaper? Overtrekken, Hoeslakens en meer! Het Emma kussen gratis thuisbezorgd met geld-terug-garantie. Een Optimale Nachtrust met een Auping Kussen. Al ruim 1jaar werken wij aan de beste manieren om uit te rusten.


Aangeraden door fysiotherapeuten en sporters!

Het maakt niet uit of je een rug-, buik- of zijslaper bent met dit Memory Foam kussen slaap je altijd goed. Volgens de professor bieden veren kussens een goede ondersteuning doordat de kussens zich aanpassen aan je nek en hoofd. Volgens haar zijn ook traagschuim kussens een goede optie, aangezien ook deze kussens zich naar je lichaam vormen. Een vormvast hoofdkussen kan nekklachten helpen voorkomen, doordat nek en hoofd optimaal ondersteund worden. Een dergelijk hoofdkussen bestaat bijvoorbeeld uit traagschuim.


Daarnaast zijn er kussens met een speciale neksteun. Het hoofdkussen biedt goede ondersteuning, een traagschuim kussen biedt ondersteuning wanneer het hoofdkussen zich aangepast heeft aan de vorm van uw nek en uw hoofd. Een nekkussen of hoofdkussen kopen kan bij ons en werkt drukverlagend.


Een traag schuim hoofdkussen werkt drukverlagend op je spieren en je huid.

Met behulp van dit hoofdkussen neemt je lichaam een therapeutische slaaphouding aan, waardoor deze klachten verminderen. De unieke vorm van dit hoofdkussen zorgt ervoor dat je nek op één rechte en juiste lijn ligt met je werve. Een hoofdkussen bij nekklachten kopen? De ideale basis voor een gezonde en goede nachtrust.


Waarna je wakker wordt zonder pijn in de schouders, je rug of je nek. Een slecht hoofdkussen biedt te weinig ondersteuning of is juist te hoog, waardoor de nek - en rugwervels niet in het verlengde van elkaar komen te liggen. Dit is zeker één van de beste kussens voor zij- en buikslapers. Het beste is een kussen waarop je hoofd in een min of meer rechte lijn ligt met je ruggengraat.


Ook bij de keus voor de juiste matras is dit belangrijk. Bij de keus voor het juiste hoofdkussen is je favoriete slaaphouding belangrijk. Ontdek ons ruime assortiment! Blij wakker worden doe je alleen als je slaapt op een hoofdkussen dat bij je lichaam en slaapstijl past. Wij zijn al vele jaren bezig met de ontwikkeling van hoofdkussens.


Wij combineren kwaliteit met het beste comfort en hebben daardoor een perfect ondersteunend hoofdkussen ontwikkeld. Op de afbeelding is goed te zien dat het hoofdkussen te dik is. De nek komt in een rare knik te staan. Ga eens een half uurtje in deze houding zitten of staan en je krijgt vanzelf een pijnlijke nek. Kan je voorstellen wat er gebeurt wanneer je deze houding een aantal uren in bed aanneemt.


Het kussen wordt aanbevolen voor degenen die behoeften hebben aan een meer therapeutische slaaphouding, om bijvoorbeeld nek - of rugklachten te verminderen.

Leverbaar in diverse maten, zodat u de maat kunt kiezen die het beste bij u past. De meeste mensen gaan in hun slaap wel eens verliggen, maar er zijn ook mensen die gedurende lange tijd in dezelfde houding liggen. Als nek en schouders dan niet goed worden ondersteund door het hoofdkussen , kan dit de spieren, de banden en de wervelkolom ernstig overbelasten. Als zijslaper ligt de grootste druk op je schouders waardoor je meer steun nodig hebt voor je nek. Kies daarom een kussen dat een goede ondersteuning aan de nek en het hoofd biedt.


Beschadigde tussenwervelschijven komen in de nek minder vaak voor dan in de lage rug, maar vormen ook hier regelmatig een bron van klachten. Soms betreft het een nekhernia, maar meestal blijft de schade beperkt tot kleinere scheuren in de tussenwervelschijf. De pijn blijft bij de lagere tussenwervelschijven van de nek niet altijd beperkt tot de.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts