donderdag 22 juni 2017

Luxaflex 75 cm

Altijd de beste kwaliteit en persoonlijke service, bezoek één van onze winkels. Alle jaloezieën vind je op beslist. Bestel simpel jouw raamdecoratie online. Bespaar tot wel via kiesproduct.


Ze kunnen worden gemonteerd zonder te boren en worden geleverd inclusief bevestigingsmateriaal en montagehandleiding. De zilveren jaloezie van Intensions is centimeter breed en 1centimeter lang.

Bij Praxis krijg je jaar garantie op de Intensions roljaloezieën. Een ruim assortiment Horizontale jaloezieën in standaard maten vind je bij Karwei. Check de voorraad van de bouwmarkt of bestel online!


Jij bent op zoek naar nieuwe jaloezieën? Dan zit je hier helemaal goed. De jaloezieën zijn al jaren een begrip in Nederlan maar ook ver daar buiten. Echter is dit niet de officiële naam voor de jaloezieën, luxaflex is namelijk een merknaam.


Elke jaloezieën aanbieding is aangegeven met een kortingslogo.

Kijk op onze website of in onze folder voor de huidige jaloezieën aanbieding. Houd ook onze actiepagina goed in de gaten! Uit eigen fabriek Laagste Prijs Garantie! Eenvoudig online bestellen.


Zilvergrijze metallic luxaflex jaloezien, cm. Luxaflex duo rolgordijn br. Jaloezieën van alle merken op beslist. De lamellen kunnen in verschillende richtingen bewogen worden, waardoor je met de inval van het licht en de mate van inkijk kunt spelen. Verkrijgbaar in vele soorten en maten.


Vind hier de jaloezie die het beste bij jouw inrichting past! De bediening bestaat uit een tuimelstaaf en optrekkoord. Door eenvoudig de lamellen te tuimelen kun je nog meer genieten van het natuurlijk daglicht. Bekijk het gehele assortiment luxaflex.


Het licht verspreidt zich in gelijke mate door de kamer terwijl de felhei schittering en uv-straling. De lamellen uit prijsklasse kunt u bestellen in de kleuren paars, wit en zwart. Met ophangkliksysteem, lamel cm.


Bree optrek en draaistok rechts. De lengte van uw bedieningskoorden wordt dan ook uw opgegeven installatiehoogte – meter.

Abonneer u op onze maandelijkse nieuwsbrief en blijf als eerste op de hoogte van onze nieuwste producten, inspiratie en speciale aanbiedingen. Onze budget Stores zijn 1 op maat gemaakt en worden binnen werkdagen geleverd. Grootste en voordeligste aanbod van aluminium en houten jaloezieën op maat.


Bereken hier snel uw prijs en vraag direct gratis kleurstalen aan! Of bezoek één van onze winkels.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts