maandag 26 juni 2017

Kristallen wijnglazen blokker

Ruim aanbod aan horeca wijnglazen. Bekijk snel ons assortiment online. Specialistisch advies nodig? Ontdek ons unieke assortiment wijnglazen. Vandaag bestel morgen in huis!

Maak van jouw huis jouw thuis. Voor elke drankgelegenheid is er wel een soort glas te vinden in het assortiment van Blokker. In de webshop zijn bijvoorbeeld waterglazen, longdrinkglazen, wijnglazen , theeglazen, bierglazen en champagneglazen te vinden. Het is natuurlijk makkelijker als je deze glazen in sets van twee, vier, zes of meer kunt bestellen.


Wijnglazen Ben je op zoek naar een nieuwe wijnglazen ? Dan is het handig om te kiezen voor dé perfecte wijnglazen voor jouw favoriete wijn. Goede witte wijnglazen , rode wijnglazen of flûtes maken namelijk het verschil in smaak! Antieke kristallen wijnglazen met bijzonder slijpsel prijs per stuks € 6 00.

Oude kristallen wijnglazen. Daarom bieden wij u wijnglazen in verschillende stijlen, die zich probleemloos laten combineren met onze porseleinen serviezen. Kies voor de schitterende glazen van helder kristal of breng kleurige accenten aan, die contrasteren met het stralend witte servies. Tsjechië, Polen, England en Frankrijk en Spanje. Wij garanderen u de beste service en kwaliteit.


Voor al jouw feestelijke gelegenheden vind je bij Blokker de passende champagneglazen om in stijl te proosten! Bij iedere soort wijn past een ander wijnglas. Een glas met een smalle kelk is bijvoorbeeld uitstekend geschikt voor witte wijn. Voor rode wijn is een glas met brede kelk weer beter. Op deze manier komt de smaak van de wijn het best tot zijn recht.


Je kunt ook onderscheid maken in glas en kristal. Liever wijnglazen die tegen een stootje kunnen? Dat staat heel feestelijk en maakt een gewoon drankje net wat specialer. Bij HEMA vind je niet alleen wijnglazen en bierglazen, maar ook andere drinkglazen. Glazen komen voor in ieder huishouden en dat is niet gek want voor bijna ieder type drank bestaat er wel een glas.


Drinkglazen die het meest gangbaar zijn, zijn theeglazen, limonadeglazen (waterglazen of longdrinkglazen), wijnglazen en bierglazen. Eerst thuis bewonderen, achteraf betalen!

Snellere levering en dagen retour garantie. Met kristallen wijnglazen wordt elk evenement een ware gebeurtenis. Kristallen wijnglazen : omdat er altijd wat te vieren is!


Er is werkelijk niets dat meer feestgevoel uitstraalt dan een fonkelend glas van kristal ! Het zijn de items die echt niet mogen ontbreken in elke zichzelf respecterende servieskast. Ben je opzoek naar een speciaal glas van kristalglas, dan ben je hier aan het juiste adres. Nieuw Ophalen of Verzenden.


Bohemia kristallen wijnglazen , handmade glazen maar ook nog eens tegen de scherpste prijs. De glazen hebben een donkere smaragdkleur.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts