maandag 26 juni 2017

Iittala webshop

Uur Besteld = Morgen In Huis! Kies uit 3producten vanaf € 95. Persoonlijke klantenservice. Fantastische aanbiedingen. Europese landen) en store.

Als je je aanmeldt bij de webshop , zie je de waarde van je voucher. Sindsdien produceert het merk tijdloze designobjecten, die esthetiek en functionaliteit naadloos combineren. Een persoonlijke sfeer is nodig om je thuis te voelen in je eigen huis bijvoorbeeld als je na een lange dag werken eindelijk in je huispak kunt neerploffen op de bank en wilt genieten van een glaasje wijn.


Met de tijdloze objecten van dit Finse designmerk koop je niet zomaar iets moois, maar ook iets dat je dagelijks kunt gebruiken. De meeste collecties bestaan al tientallen jaren en zijn uitstekend met elkaar te combineren. De producten van iittala zijn modern, puur en strak vormgegeven.


Alvar Aalto was een zeer belangrijke persoon in de ontwikkeling van dit merk. Hij geloofde dat iittala -producten essentieel, mooi, nuttig en voor iedereen beschikbaar moesten zijn.

Nu Sale met korting op je favoriete artikelen. Het assortiment bestaat uit prachtige producten zoals woonaccessoires, vazen, servies, glazen en schalen. Scandinavisch design met functionaliteit en kwaliteit. Koop nu en verfraaien van uw huis! Bij de diverse Essence wijn- en bierglazen is gekozen voor een extra dikke steel die het mogelijk maakt om het glas in strakke rechte lijnen uit te voeren.


Een gietijzeren braadpan voor de lekkerste stoofgerechten. Ontwerper Kaj Franck besteedde veel tijd aan het reduceren van al het overtollige, net zolang tot alleen het essentiele was overgebleven. Verkrijgbaar in wit, zwart,blauw,rooparelgrijs en aqua blauw! Nu dus online verkrijgbaar in onze webshop.


Functionality and enduring design are in the core of the design philosophy of the Finnish glassware company Iiittala. Iittala Wijnglazen tot goedkoper. Wij begrijpen dat u graag waxinelichthouders wilt in een kleur die past bij uw interieur.


POTENTIAL iittala-webshop. Gebaseerd op eenvoudige basisvormen heeft het een plek gevonden in veel huishoudens. Gratis verzenden vanaf € 50. En zo praten we onze eigen hebberigheid weer goed.

Teema is hét bewijs van essentieel design en heeft één van de drie basisvormen: cirkel, vierkant of driehoek. Het zware gietijzer blijft extra lang warm en zorgt zo voor nog makkelijker braden en stoven! Vergelijk 3iittala glazen. Hierdoor pak je altijd de beste prijs! Alleen betrouwbare webshops en vaak gratis verzending.


Deze kleurrijke schaal zal behalve functioneel zijn ook veel vrolijkheid in huis bieden. De vrolijke schaal is ontworpen door Alfredo Häberli past helemaal in het iittala assortiment en is perfect te combineren met één van de andere iittala designs. Daarom drinkt u deze drank natuurlijk uit een vrolijke beker om de ochtend ook nog eens goed te beginnen! Deze drinkbeker is vervaardigd uit. Het fundamentele Teema en natuurlijk het vrolijke Origo, het sprookjesachtige Taika en het eigentijdse Sarjaton.


Welkom op de webshop Hier kijk je écht je ogen uit. Vrolijk gekleurde ontwerpen van o.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts