vrijdag 16 juni 2017

Impregneermiddel stof

Impregneermiddel stof

Ontdek de mooiste merken en artikelen online bij de Bijenkorf. Gratis verzending, snelle levering - Koop nu! Design van gerenommeerde merken. Deze brandvertragende vloeistof is ontwikkeld om op halogeenvrije basis zowel natuurlijke vezels als mengvezels brandvertragend te maken. Ons impregneermiddel water- en vuilafstotend voor stof is universeel met een zeer hoogwaardige kwaliteit en is uitstekend geschikt voor vele andere toepassingen op.


Impregneermiddel stof

Basis onderhoud voor stoffen : Gebruik de stofzuiger met het meubel opzetstuk om stoffen meubelen wekelijks te reinigen (maximaal 5Watt) en zo huisstof, kruimels en andere dagelijkse vervuiling te verwijderen. Er zijn zeer goede impregneermiddelen die uitstekend beschermen tegen vervuiling. Bij stoffen meubels is Protex één van de betere impregneer middelen. Het betekent echter niet dat uw bank, eetstoel of fauteuil niet vuil kan worden.


Texseal Pro is een textiel impregneermiddel dat speciaal is ontwikkeld voor de bescherming van stoffen , leer en suede. De diepe penetratie van de vezel in combinatie met de sterke hechting, creëert een onzichtbare, UV-stabiele, dampdoorlatende en transparante coating. Het uiterlijk, gevoel en kleur van het behandelde textiel verandert niet. Het pakket bevat impregneermiddel , een speciale spray-oplossing, instructievideo’s en certificaten.


Via onze website zijn deze producten echter ook beschikbaar voor de particulier. Ze bevatten veelal een hoger percentage werkzame stof dan de impregneermiddelen die u zult vinden in de bouw- en DHZmarkten. Houtverduurzaming wordt bereikt door schimmel- en insectenwerende stoffen te impregneren.


Veel hout dat buiten wordt toegepast is geïmpregneerd. Veelal wordt dit gedaan met behulp van een drukvat, waarin het hout onder vacuüm wordt gebracht waarna het impregneermiddel wordt toegevoegd. Katoen en linnen, natuurlijke vezels. Nylon, polyester, polyamide, synthetische vezels. Polycotton, combinatie polyester met katoen.


Impregneermiddel stof

Een veilig, geur- en kleurloos product op waterbasis, maakt diverse producten brandvertragend. Impregneermiddel bank, bankstel. Tast de kleur niet aan en het behandelde materiaal blijft soepel. Verhoogt de brandveiligheid in uw directe omgeving. Per fles FLAMEFIX impregneermiddel liter is het mogelijk om een oppervlakte van 5mtot 8mte impregneren.


Dankzij het impregneermiddel in deze spuitbus kunnen vloeistoffen met wat keukenrol papier worden opgenomen zonder iets te veranderen aan het uiterlijk of het aanvoelen van uw zitmeubels. Tevens herstelt Textile Protector de vuilafstotende eigenschappen van uw stoffen meubels na een schoonmaakbeurt. Ideaal voor tenten, zonneschermen, parasols, dekzeilen, kleding etc.


Impregneermiddel stof

Geschikt om tenten voor tot jaar waterdicht te maken. Dit impregneermiddel is niet toxisch en is biologisch afbreekbaar. Mijn bank heeft een licht gemêleerde stof , waardoor het lastig is om goede foto’s te maken zonder dat de stof vervormd. Hopelijk hebben jullie zo een goede indruk gekregen. Mocht je nog vragen hebben, dan kun je me altijd mailen of een comment achterlaten onderaan het artikel.


Wat is onze conclusie na het zelf impregneren? Maak uw tuinstoelkussens, parasol of zonnescherm vuilafstotend en waterdicht. Voorkom dat het weer in de stof komt. U kunt de spray voordelig en snel in onze webshop bestellen.


De website waterdicht maken beschikt uiteraard over een impregneermiddel dat geschikt is voor het waterdicht danwel waterafstotend maken van kleding of meerdere kledingstukken.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts