woensdag 28 juni 2017

Sigma su2 allure gloss

In heel veel kleuren beschikbaar. Sigma verf koop je online bij Verfonline-XL. Vind sigma s2u gloss als je nu zoekt. Bekijk dan snel ons assortiment!


Na het aanbrengen ontstaat direct een duurzame, bolle glans. Deze topper van het merk Sigma Coatings is, zoals de naam al doet vermoeden, het beste jongetje van de klas en komt meerdere malen als beste uit de test. Geen lak die zo lang zijn glans en kleur behoud als deze.


Sigma S2U Gloss is een uitstekende hoogglans lakverf voor de behandeling van houtwerk. Het product is weerbestendig en zeer duurzaam, zodat de hoge glansgraad lang blijft behouden. De droge verffilm is kras- en slijtvast en gemakkelijk reinigbaar. Stel uw vraag dan via ons contactformulier, wij reageren op werkdagen vrijwel direct.


GEBRUIKSDOEL Voor- en aflakken van houtwerk, geveltimmerwerk en andere ondergronden die voorzien zijn van een (grond)verflaag of plamuurlaag. Door de toevoeging van een uniek bindmiddel, het zogenaamde ‘Dual Guard’ systeem, hebben UV stralen nauwelijks impact op de verf. Deze lakverf is geschikt voor het aflakken van houten delen zoals deuren, kozijnen en ander houtwerk. Het voordeel van deze lak is dat hij het hele jaar te gebruiken is.


S2U Allure van Sigma is geschikt voor hout. Zowel in het voorjaar, in de zomer en in het najaar. Sigma s2u gloss OMSCHRIJVING Sigma S2U gloss is een mooie hoogglanzende lakverf voor buiten op basis van oplosmiddelen. Door de speciale samenstelling is de sigma s2u gloss tevens zeer krasvast en slijtvast en heeft het een uitstekende weerbestendigheid en duurzaamheid. Het behandelde object krijgt met de sigma s2u gloss een harde kras- en.


Door zijn hoge weervastheid is deze lakverf ook geschikt voor kustgebieden. LET OP: Indien een terpentine gedragen verf binnen wordt toegepast zal een donkervergeling optreden. Voor 20:uur bestel morgen in huis! De ultieme Sigma buitenverf. Daarnaast kent de hoogglans verf anderzijds een superieur glansbehoud en zeer hoge duurzaamheid.


Daarom zijn we voortdurend op zoek naar mogelijkheden om herwinbare bronnen in te zetten met behoud van superieure technische kwaliteit en verwerkingseigenschappen. Hout: industrieel behandeld met Sigmalith producten (KVT concept 2) Reinigen en schuren. Staal: verzinkt staal, aluminium en kunststof. De ondergrond voorbehandelen zoals in het kenmerkenblad van Sigma Multiprimer is aangegeven. Het is ideaal voor het 4-seizoenenonderhou dekt goed en heeft ook een uitstekende kantendekking.


U kunt dit product bij temperaturen van 0°C tot 30°C verwerken. De lak is bedoeld om buiten te gebruiken op bijvoorbeeld je kozijnen, buitendeuren en ander houtwerk. Een groot voordeel van deze is dat hij prima geschikt is voor 4-seizoenen onderhoud. Je kunt de lak dus prima het hele jaar door gebruiken.


Extreem duurzame en weervaste lak. De sikkens XD high gloss is bij deze temperatuur niet te gebruiken.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts