vrijdag 30 juni 2017

Spiegel 120 x 120

Uitstekende service en hoge kwaliteit. Winparts garandeert een goede pasvorm. De actuele levertijd is: tot werkdagen. De spiegel past in vrijwel iedere badkamer en geeft een mooi uitstraling.


Er is een lichtschakelaar in verwerkt en daardoor kan u de spiegel aansluiten.

Veilige slagvaste spiegels van acrylaat leveren wij in elke gewenste afmeting. Kan horizontaal of verticaal opgehangen worden. Dankzij een bijpassende LED spiegel verlichting (niet inbegrepen) hoeft u zich geen zorgen meer te maken over u spiegel verlichting. Dankzij de LED spiegel verlichting kan u tot besparen op u energiekost.


Dankzij ingebouwde LED Tlamp hoeft u zicht geen zorgen meer te maken over u spiegel verlichting. De Eco-Led spiegel is voorzien van een LED Tlamp van 2x 9W. Vergelijk goedkope, leuke woonaccessoires van de beste merken in alle hippe stijlen Bekijk aanbiedingen en bestel online voor de laagste prijs!


Ben je op zoek naar een spiegel voor in een modern of industrieel interieur?

Ben Gravite spiegel mat zwart 1x cmDe Ben Gravite spiegel heeft een dun matzwarte frame wat zorgt voor. Er bestaat een sensor die ervoor zorgt dat de spiegel automatisch aan gaat als je ervoor staat. Ook zijn er touch-sensorschakelaars waarbij je met een lichte druk op een sensor de verlichting kan activeren. Het luxe paradepaardje van ons badkamerspiegel assortiment: de spiegel met geïntegreerd planchet.


Voor al uw woon decoratie, en (kraam) kado's. Spiegel met geïntegreerd planchet. Luiertaarten, speenkoorden met en zonder naam, ptmd riverdale, countryfield. Alle kasten shop je online.


De beste keuze tegen lage prijzen! De CAMARGUE grijze spiegel en paulownia 120x1is een venstervormige spiegel in vergrijsd hout. Op een mooi dressoir uit te stallen of aan de muur op te hangen, wordt deze grijze spiegel bevestigd met behulp van twee haken op de rug.


Decoreer je muur met deze rechthoekige witte passpiegel. Super fijn om je outfit te kunnen checken in deze langwerpige passpiegel. De neutrale witte lijst heeft een strak design en past daardoor in vrijwel elk interieur. Mooie spiegel en fijne levering door het bedrijf.


Alleen ietwat onhandig is dat de beschrijving van het ophangsysteem voor vierkante spiegels is.

Maakt het toch lastiger te bepalen welke plek voor bevestiging handig is voor een ronde spiegel. Plieger spiegels zijn eenvoudig en veilig te monteren met behulp van de apart verkrijgbare Plieger bevestigingsmiddelen. De zilveren spiegel met afmeting 120x45cm is gemaakt van glas en is 4mm dik. De Plieger spiegels zijn verkrijgbaar in verschillende afmetingen en geschikt voor toepassing in iedere ruimte in huis. Koop en verkoop spiegel x 1eenvoudig op Marktplaats.


Lokale aanbiedingen - Ga ervoor! Je internetbrowser wordt niet (meer) ondersteund. Controleer je e-mail adres. De belangrijkste functie van de badkamerspiegel is natuurlijk dat je jezelf goed kunt zien om je ochtend- en avondrituelen zo praktisch mogelijk te volbrengen. Daarnaast kan een spiegel perfect gebruikt worden om de badkamer optisch groter te doen lijken.


Natuurlijk moet een spiegel ook goed passen bij de rest van je interieur.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts