maandag 26 juni 2017

Kleuren senseo

Specialistisch advies nodig? Bespaar tot wel via kiesproduct. Lampen nu al vanaf €op Beslist. Ruime collectie stalen en zilveren sieraden voor het hele gezin. Onze koffieselecties bezorgen uw zintuigen elke dag weer een nieuw avontuur.


Breng je keuken tot leven met deze sfeervolle en vrolijke nieuwe tinten!

Een goede start van de dag, een lekkere boost in de middag, of. Leolux biedt leersoorten, zodat elke liefhebber van dit edele natuurproduct met deze collectie kan slagen. Voor elk gebruik is er een juiste keuze. Ons meestverkochte model is de Senseo Original.


De compacte Senseo Up is het kleinste toestel en past dus prima op ieder aanrecht. Ga voor de Senseo Viva Café met koffieboostechnologie als je van een rijkere smaak houdt. Ben je een fijnproever, kies dan voor de Senseo Twist met instelbare koffiesterkte. Om je beter en persoonlijker te helpen, gebruiken wij cookies en vergelijkbare technieken.


Met de cookies volgen wij en derde partijen jouw internetgedrag binnen onze site.

SENSO ontwikkelt uitsluitend unieke vloeren. In bijpassende kleurtinten en voor elke ruimte. Kies uit een breed kleurenpalet of laat de gewenste kleur maken door SENSO.


Voor moderne en landelijke vloeren. Gemaakt van natuurlijke pigmenten en biopolymeren en tot leven gebracht met bergkristal. Dit merk is ontstaan uit een samenwerking van Philips en Douwe Egberts.


Dat betekent de beste technologie gecombineerd met heerlijke koffie! Je nieuwe Senseo apparaat koop je natuurlijk bij BCC! Met Senseo geniet je de hele dag door van verse koffie. Een of twee kopjes koffie met een heerlijke schuimlaag in minder dan een minuut. De Senseo Up is energiezuiniger doordat het apparaat zichzelf direct uitzet na gebruik.


Kook en bak accessoires eenvoudig en online op VERGELIJK. Kom naar onze website en vind de beste kook- en bak accessoires. Na veel verzoeken de afgelopen jaar is het zo ver….


De nieuwe Happy Senso Artist varianten ! Ze bezitten de unieke multisensorische eigenschappen van de Original varianten, maar nu met een extra feature: ieder hun eigen kleur. Dit zorgt voor een extra dimensie en nieuwe toepassingsmogelijkheden. De kleuren zijn samen ook mixbaar tot nieuwe.

Lees de actievoorwaarden(pdf) voor meer informatie over de actie. Ondanks dat wij de machine erg vonden lijken op een Philips Senseo Orignal ontdekten wij dat objectief gezien het uiterlijk van beiden machines eerder afwijkt dan overeenkomt. De Philips Senseo Latte Duo is op dit moment verkrijgbaar in (opvallend veel) verschillende kleuren.


Ultiem gemakVerbeterd padhouderontwerp voor het eenvoudiger plaatsen van coffee pads. Sensationele koffieUniek koffiezetsysteem voor een optimale. Inhoudelijk komen nu alle itemkaartjes en domeinkaarten overeen met de nieuwste versie van de SEO-R2.


De vormgeving is veranderd waardoor de kleuren beter naar voren kunnen komen. Op de domeinkaarten is de uitleg van het betreffende domein opgenomen en daar waar dat van toepassing is de inleidende vraag.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts