vrijdag 9 juni 2017

Ontwerp je huis

Haal nog meer uit je geld. Doe mee en profiteer nu nog van deze mooie deal! Hoe zorg je er dan voor dat jouw droomhuis straks heerlijk koel is tijdens een (bijna) hittegolf? In het ontwerp van je droomhuis kun je hier rekening mee houden.


En ook in het gebruik vraagt het een paar aandachtspunten voor een koel huis.

Floorplanner is the easiest way to create floor plans. Using our free online editor you can make 2D blueprints and 3D (interior) images within minutes. Wil je je volgende huis zelf ontwerpen ? Dat is helemaal niet zo gek, want de meeste mensen weten precies hoe hun droomhuis eruit moet zien. Bouw je eigen huis in simpele stappen. Lighthouse Living biedt de oplossing.


Kies zelf uit onze sfeervolle leefbare ontwerpen met onze configurator.

Bij zelfbouw heb je juist superveel vrijheid om het huis te ontwerpen dat precies bij je past. Maak bijvoorbeeld een vide of flexibele, verplaatsbare binnenwanden. Of bouw een energieleverende woning waarmee je de batterij van je auto oplaadt!


We geven je aanwijzingen en tips om aan de slag te gaan. Een logisch begin voor je 2D- ontwerp is het plaatsen van muren, waarbij we ons voorlopig even niets aantrekken van eventuele ramen of deuren. Zorg dus dat je voldoende hebt ingezoomd op je plan en dat je al minstens de volledige eerste muur in beeld.


Wat is er mooier dan wonen in de woning van je dromen op de ideale locatie? Dat komt met MyOwnHome wel heel dichtbij! Met de online ontwerpmodule (de Woonconfigurator) is het heel eenvoudig geworden om zelf je woning te ontwerpen , die volledig voldoet aan jouw wensen. De kosten van de keuzes die je maakt zijn direct inzichtelijk.


Naast planners die je helpen met het opstellen en het op maat maken van je meubels, hebben we ook planners voor het inrichten van bepaalde ruimtes in je huis. Zo helpen we je met het inrichten van je huis , kantoor, badkamer en slaapkamer. Bestel je ontwerp direct online of neem je persoonlijke code mee naar een IKEA winkel bij jou in de buurt. Klik dan op het ontwerp voor een gedetailleerde plattegrond van het huis.


U kunt dan meteen zien hoe de indeling eruit ziet en wat u er eventueel nog aan wilt veranderen. Uiteraard zijn er, naast de ontwerpen op onze website, nog meer woningtypen die u kunt gebruiken voor het ontwerp van uw eigen huis.

Profiteer vandaag nog van de geweldige aanbiedingen. Er is een groot voordeel in het zelf ontwerpen van je eigen huis : Omdat je heel goed nadenkt over alle aspecten en zelf de keuzes daarin maakt, sluit het uiteindelijke ontwerp naadloos aan op jouw woonwensen. Zelf je huis ontwerpen Uniek Jij bent uniek en je wilt dat je huis aansluit op wie jij bent en hoe jij wilt wonen. Bewust leven Je wilt bewuste keuzes maken in hoe jouw nieuwe leefomgeving eruit komt te zien.


Je kunt het als leidraad gebruiken voor de keuze van een kavel of een cataloguswoning. Je kunt het ook inzetten als je al (eventueel met een architect) aan het ontwerpen bent, om je te helpen alsnog de juiste keuzes te maken. Het grootste voordeel van het Woonwensenplan heb je wanneer je het opstelt voordat je begint met het ontwerpen van je huis. Ontwerp je eigen huis met een Pl. Je kan vloerbekledingen kiezen.


Ja, je kan zelfs een broodsnijplankje op het keukenaanrecht tekenen! Mijn lekkere dekentje ontwerpen. Bezoek de FAQ-pagina voor een stapsgewijze uitleg.


Klik steeds in het linkergedeelte wat je gekozen hebt en klik vervolgens op VERDER. Klik op START om het spel op te starten. Veel meubels en decoratie (vind ik). Alleen kan je maar ontwerpen maken, en als je te fanatiek huizen ofzo in ontwerp maakt slaat die het niet goed meer op… Maar misschien had ik de website gewoon teveel belast door heel lang bezig te zijn en heel veel te maken. Woonkamer 3D ontwerpen Online.


Helaas werkt de software die 3D ontwerpen aanlevert alleen op windows computers.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts