woensdag 14 juni 2017

Luxaflex bevestigen op kunststof kozijn

Koop uw kunststof jaloezieën in de webshop. Allemaal voor nog beter resultaat. Uiteraard zonder extra kosten. Shop nu makkelijk en snel online. Bekijk het gehele assortiment luxaflex.

Of bezoek één van onze winkels. Goed voor het milieu en voor uw portemonnee! Dan kun je je nieuwe raamdecoratie heel simpel bevestigen met onze klemdragers.


Deze dragers klem je simpelweg vast op je ramen en hier monteer je je raamdecoratie op. Zo kun je eenvoudig je plissé gordijnen, jaloezieën of rolgordijnen op kunststof kozijnen bevestigen. Wil je graag houten of aluminium jaloezieën als raambekleding voor je kunststof kozijnen ? Je kunt de jaloezieën op de muur te monteren of in het geval van een kunststof draaikiepraam, kiezen voor jaloezieën met zijgeleiding.


Ook de jaloezieën van Luxaflex kun je bevestigen op kunststof kozijnen.

Let op : klemsteunen kunnen alleen gemonteerd worden op kunststof draaikiepramen. Kijk hieronder snel verder om te zien welke raambekleding voor kunststof. Daartoe worden functionaliteit, esthetiek, licht- en warmtewering gecombineer zodat inspirerende, hoogwaardige en marktgeoriënteerde collecties ontstaan. De raamdecoratie voor kunststof - en aluminium kozijnen zonder boren en schroeven. U heeft kunststofkozijnen en wilt onnodige beschadigingen, bij de montage van uw raamdecoratie, voorkomen.


Klem door het aandraaien van het inbusboutje de klemsteun op het kunststof of aluminium kozijn. De bevestigingsmaterialen zitten erbij, voor montage zowel in- als op de dag. Wil je niet boren, of wil je niet dat je nieuwe kunststof kozijn beschadigd wordt? Als het laatste het geval is, dan zou je de raamdecoratie op de dag, op de muur kunnen monteren. Je zou dan even moeten kijken of er plugjes bijgeleverd worden.


Steeds vaker zie je kunststof kozijnen. Gemakkelijk in onderhou duurzaam en warmte- en geluidsisolerend. Het zijn enkele voordelen van een kunststof kozijn.


Het plaatsen van raamdecoratie op kunststof kozijnen vraagt om een goed passend product. Een product dat zonder boren en schroeven gemonteerd kan worden. Door toepassing dubbelzijdig magneet- en staalband wordt het frame bevestigd op de kunststof glaslatten van het kozijn.

De bediening gaat van boven naar beneden. De Latende kunt u bedienen met doorzichtige lipjes. Heb je een kunststof of aluminium draai-kiepraam en wil je liever niet boren? Dan ben je bij ons aan het juiste adres.


Voor alle raamdecoraties die we aanbieden voor draai-kiepramen hebben we speciale accessoires. Door het product op je kozijn of draai-kiepraam te plakken of klemmen hoef je niet te boren. Lees hieronder over alle mogelijkheden. Bereken Online De Prijzen Van Kunststof Kozijnen.


Zoek naar kunststof kozijn op de nieuwe KensaQ. Jaloezieën van alle merken op beslist. Zoekt u horizontale jaloezieën, LuxaFlex , voor kunststof ramen en kozijnen ? Een elegante oplossing: horizontale jaloezieën ( Luxaflex ) voor kunststof kozijnen en aluminium kozijnen. De jaloezie precies past in een stijlvol aluminium frame, direct gemonteerd op het kozijn , dat meebeweegt bij het openen en sluiten van draai-kiep ramen en deuren. Bevestigen montagesteunen De montagesteunen kunnen op de wand of tegen het plafond gemonteerd worden.


Dit is namelijk wat je vooral hoort. Voor sommige mensen is het daarom een drempel om kunststof kozijnen te nemen. Zij willen immers een scherm of luxaflex bevestigen , maar dat gaat dan vervolgens niet, en dus besluiten ze om maar lekker bij de houten kozijnen te blijven. Goed nieuws voor hen: boren in kunststof kozijnen is wel degelijk mogelijk! Het monteren van een rolgordijn is ook gemakkelijk, u monteert steunen op de muur en daar klikt u het rolgordijn in.


Maar wat nou, a ls u kunststof of aluminium kozijnen heeft, deze zijn tegenwoordig niet meer weg te denken, dan gaat u hier niet in boren! U zou de rolgordijnen op de muur kunnen monteren, maar een montage in de dag is vaak mooier. Boren in je kunststof kozijn is natuurlijk verre van wat je wilt. Raamdecoratie voor kunststof kozijnen is perfect wanneer je niet wilt boren in je kozijn.


Welke raamdecoratie het meest geschikt is voor een kunststof kozijn is even afhankelijk van het type raam en hoe je de raamdecoratie wil plaatsen ( op de muur of tussen twee muren). Ik heb vanmiddig iemand van luxaflex gesproken, die had het zelf geprobeerd bij haar thuis en daar lukte het ook niet of nauwelijks. Er zitten beugels op een rij en om 1 in lijn te krijgen is vrijwel onmogelijk, tenzij je iets van een houten kozijn hebt. De Splendid Pliss is een uniek raamdecoratie product speciaal voor de houten en kunststof kozijnen.


Wat dit product zo uniek maakt, is het feit dat dit product te monteren is zonder te boren of te schroeven. Door middel van magneetband wordt dit raamdecoratie product bevestigd op de glaslatten van het houten- of kunststof kozijn. De plissé wordt aan de boven en onderzijde bevestigd waardoor, zelfs als het raam in kantelstand staat, de plissé netjes blijft hangen. De steunen kunnen eenvoudig om de rand van het aluminium of kunststof kozijn aan de boven en onderzijde worden geplaatst.


Deze steunen zijn niet te plaatsen op een houten kozijn.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts