dinsdag 13 juni 2017

Gordijnen uitverkoop

Bestel eenvoudig je gordijnen online bij dé gordijnen website van Nederland! Bestel online, boek een afspraak met een adviseur aan huis of kom naar onze winkel. Bekijk het gehele assortiment gordijnen. Of bezoek één van onze winkels.


Ga naar Leen Bakker of bestel eenvoudig online!

Altijd de beste en leukste woonaanbiedingen van dit moment. Grootste keus uit meubels, woonaccessoires en deko uit meer als honderd shops! UITVERKOOP Houten Jaloezieën Mooie rijke houtnerf of verweerd hout structuur - afgewerkt met een katoenband - creëer een designer look tegen betaalbare tarieven. Voor ieder is er wel iets wat past, neem een kijkje in onze online shop - kies uit een van de drie luxe series houten jaloezieën.


Deze website maakt gebruik van cookies. Door je bezoek ga je akkoord met het plaatsen van deze cookies. De hoogglanzende achterzijde van dit gordijn werkt dubbel isoleren zowel tegen de warmte als tegen de kou.


Hierdoor laat dit gordijn tot minder warmte en tot minder kou door.

Deze gordijnstof is voor gemaakt van gerecycled polyester. Profiteer van kortingen die oplopen tot tijdens de SALE bij JYSK! Zo hebben wij kant en klaar gordijnen met ringen en ook de kant en klaar gordijnen met bandplooi.


Afhankelijk van de gordijnrails die je in huis hebt of je persoonlijke voorkeur, kun je een gepast kant en klaar gordijn uitkiezen. Door de ruime keuze aan kleuren en motieven zijn hebben we kant en klaar gordijnen voor elke kamer en woonstijl. Cobby’s biedt echter ook aan om de confectie te voorzien voor uw project. Wij werken met professionele confectie-ateliers die uw gordijnen , glasgordijnen, vouwgordijnen,… tot een mooi geheel brengen.


Wij kunnen confectie maken binnen de weken na keuze van uw stof. Na het maatwerk zijn uw gordijnen klaar op opgehangen te worden. Wij nemen u dan ook graag al het werk voor het maken van gordijnen uit handen.


Daarnaast kunt u ook de gordijnen op maat bestellen. Gordijnen maken is vakwerk Gordijnen maken is natuurlijk vakwerk. Met gordijnen creëer je namelijk een warme, gezellige en luxe sfeer, ongeacht welke woonstijl je ook hebt. Bij Kwantum vind je een ruime keuze aan gordijnen zoals: kant en klaar gordijnen , linnen gordijnen , vitrage en inbetweens. Ook voor overgordijnen, verduisterende gordijnen én gordijnen in alle denkbare kleuren, slaag je bij Kwantum.


Koop nu en verfraaien van uw huis! Ruim assortiment online bestellen!

Alle maten en kleuren vind je eenvoudig en snel op beslist. Doordat de gordijnen van zware kwaliteit polyester (3-laags geweven) zijn gemaakt is het tevens onmogelijk om naar binnen te kijken. Ze zijn gemakkelijk te reinigen en ze krimpen, slijten of verkleuren niet. Daarnaast zijn de gordijnen kreukherstellend en geven ze een zeer luxe uitstraling aan je kamer.


We luisteren naar uw noden, wensen en budget, om zo het gewone steeds bijzonder te maken. We bieden een uitgebreid gamma aan kwalitatieve raamdecoratie, die op maat vervaardigd wordt voor elke klant. Bovendien gebeuren onze montages volledig in eigen. Dankzij de zware kwaliteit is het met deze gordijnen onmogelijk om nog naar binnen of buiten te kijken.


Daarbij zijn de gordijnen isolerend en bestand tegen bacteriën en schimmels. Raambekleding Sale is de outletshop voor gordijnen en binnenzonwering. Ben je op zoek naar een rolgordijn, jaloezie, vouwgordijn, plisse shutter, duo-rolgordijn of andere raambekleding van o. Luxaflex, Bece, Jasno, Multisol en wil je niet teveel betalen? Dan ben je bij ons aan het goede adres.


HEMA winkel met gordijn -afdeling. De gordijnstoffen van HEMA gordijnen zijn van hoogwaardige kwaliteit. Zo is elk duo rolgordijn uitgebreid getest voor dagelijks gebruik en op lichtechtheid. Vind de beste selectie gordijnen uitverkoop fabrikanten en ontdek goedkope producten van hoge kwaliteit gordijnen uitverkoop voor de dutch luidspreker markt bij. Bepaal vervolgens waar het gordijn verder aan moet voldoen, binnen welke interieurstijl het moet vallen, kies een type plooi en start met inmeten.


Lees alles over het kiezen van gordijnen in onze blog tips om gordijnen te kiezen. Elk gordijn op maat is te bestellen in een enkele plooi, dubbele plooi of waveplooi. In onze collectie kant en klaar gordijnen vind je gordijnen in verschillende kleuren en afmetingen. Bij iedere kamer past weer een andere type gordijn.


Kies bijvoorbeeld voor lichte, dunne vitrage gordijnen in de woonkamer, en vrolijk een kinderkamer op met een verduisterend gordijn in een leuke, vrolijke kleur of print.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts