vrijdag 9 juni 2017

Ijzeren voet voor houten paal

Zoek Nu Sneller, Beter en Slimmer bij Vinden. Vind houten palen het nu op Kensaq. Wij zijn dé groothandel voor particuliere en zakelijke klanten! Bekijk nu het assortiment.


Goede kwaliteit en persoonlijk advies voor een lage prijs.

Duurzamen houten dakkapelkozijnen voor een lage prijs en snel geleverd. Bereken wat jouw houten kozijn kost. Deze gegalvaniseerde stalen paalhouder van 12. Met stalen of ijzeren paalhouders met een vlakke voet kunt u houten palen stevig verankeren op harde ondergronden.


Paalhouders met een vlakke voet. Denk bijvoorbeeld aan een terras met betonnen tegels. Maar ook een houten ondergron zoals een flonder, is hier geschikt voor.

Let op: de voet van de paal in primer zetten of meeteren onder de dakbedekking. Eventueel fixeren met staalschroef met grote ring (wordt niet meegeleverd). Palen verankeren in de grond met beton Wanneer u bijvoorbeeld speeltoestellen, tuinhekken of een droogmolen wilt vastzetten in de gron zijn daar speciale materialen voor.


U moet er natuurlijk niet aan denken, dat een speeltoestel los kan raken. Zeker niet wanneer kinderen er driftig op los spelen. Maar met welk materiaal kunt u nu het best. Op zoek naar palen voor een tuinscherm? Hubo biedt een uitgebreid assortiment aan.


Ook is deze vlakke paalvoet goed te gebruiken op muurtjes en andere harde ondergrond. Tuinpalen heb je in heel veel soorten. Kijk maar eens op onze website. Daar vind je verschillende soorten houten palen , zoals vuren, hardhout of douglas hout.


Maar we hebben ook prachtige tuinpalen van andere materialen voor je, die weinig tot geen onderhoud vereisen en die je dus ook niet hoeft te beitsen. Bout de plaat vast, steek de paal erin en schroef vast. Zoek naar houten palen op de nieuwe KensaQ.

Een andere stevige ondergrond voor palen zijn betonpoeren. Hiermee plaatst u palen ook iets boven de grond wat ervoor zorgt dat het hout minder snel gaat rotten. Wilt u houten palen wel direct in de grond plaatsen, maar voorkomen dat ze gaan rotten, dan kunt u ook kiezen voor de postsaver paalbeschermer. Vroeger zetten we de palen lekker in een dikke laag teer.


Dit is milieu belasten dus dat mag niet meer. Dus zou ik zeggen een betonnen voet waar de paal op komt of azobe palen. Bij een te lage kwaliteit houten palen of stalen voeten gaat het best een aantal jaar mee maar daarna rot het af of verrot het staal.


De poer is net iets groter dan de paal , waardoor het geheel een robuuste uitstraling heeft. Een duurzaam alternatief voor de houten palen , zijn vierkante ijzeren palen. Deze zijn aan de binnen- en buitenkant sendzimir verzinkt en groen of zwart gecoat.


Ook andere kleuren zijn mogelijk mits een toeslag. Verscheidene lengtes zijn mogelijk: 5m - 8m - 1m - 35m - 6m - 3m - 2m. Resultaten van zoekmachines! Vergelijkbare zoekopdrachten voor ijzeren paal. Harde houten palen (9st) Hard houten palen.


Gegalvaniseerd lengte 4Cm dia Cm.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts