vrijdag 16 juni 2017

Latex keuken

Kwaliteitskeukens voor minder geld. Bekijk onze keukencollectie direct online. Gratis Keukenideeënboek ontvangen? Vraag het aan via de website! Maak nu direct een afspraak!


Latex keuken

Vestigingen door heel Nederland. Zoek de dichtstbijzijnde Showroom. Brugman biedt een grote Keukencollectie aan. Gebruik ook onze Budgetplanner en 3D Keukenplanner en vind jouw Ideale Keuken. Topmerk Keukens , Direct uit Duitsland.


In onze nieuwe keuken de wanden glad laten stucen, behandeld met voorstrijk en voorzien van een laag muurlatex. Welke lak kan ik nu het beste gebruiken? En hoe lang moet de latex droog zijn voor verwerking van de lak?


Ik wil het bij mij en mijn zoon gebruiken, maar hier zou enkele dag tijd tussen zitten. De inhoudsmaat is liter. Wij hebben jaar geleden een huis gekocht waar we alle wanden hebben gestuct. Nadat dit gedroogd was hebben wij alle wanden eerst met latex (wit) een laag gegeven. Daarna hebben wij in de keuken van een bouwmarkt (eigen merk) een witte verf genomen speciaal voor in de keuken , dus afneembaar en reinigbaar.


Verf voor de splash zone (achterwand keuken bij spoelbak) Met de splash zone bedoelen we het deel van de keuken achterwand dat het meeste blootstaat aan vervuiling, bijvoorbeeld achter de gootsteen of het kookblok. Voor dit gedeelte van de keuken zijn er extra maatregelen nodig. Verf wordt soms vergeten in dit rijtje. Wij leggen dan ook graag aan je uit dat juist verf heel goed kan zorgen voor de perfecte uitstraling van jouw keuken.


Ook met het schilderen van de achterwand van je keuken kunnen we een hele mooie uitstraling creëren van de totale keuken. Muurverf of latex bevat een bepaalde hoeveelheid bindmiddel. Hoe meer bindmiddel een muurverf bevat, des te beter de bewerkte muur te reinigen is.


Een goede latex ofwel schrobvaste muurverf bevat meer bindmiddel dan andere verfsoorten. Hierdoor kun je de bewerkte muur reinigen met een natte doek, zonder dat de muur haar matte afwerking verliest. Check de voorraad van de bouwmarkt of bestel online. Transparante coating, watergedragen komponenten: men kan ook 2-k vernis gebruiken, voor een hogere mechanische en chemische resistentie, zoals Rigo duo, Rigo Skylt of Trealyx natural finish - deze laatste is speciaal bedoeld als coating in bijvoorbeeld de keuken of op steenachtige vloeren. Latex en alles wat je nodig hebt online bestellen.


Wil je snel en gemakkelijk alle latex en andere schildersspullen in huis hebben? Dan kun je er voor kiezen om op onze site te bestellen en de latex dus gewoon online te kopen. Dat is niet alleen heel gemakkelijk, want we bezorgen natuurlijk alle emmers latex lekker bij je thuis.


De keuken verven doe je met keukenverf. Dergelijke verf voor in de keuken is speciaal ontwikkeld om de specifieke uitdagingen van de keuken het hoofd te bieden. Zo is een goede verf om achterwand keuken verven tot een goed einde te brengen er eentje die tegen een stootje kan en afwasbaar is. Slijtvaste verf is een absolute must.


Latex keuken

Vroeger bestond er een verschil tussen latex en muurverf voor binnen. Latex is daardoor nog altijd een kwaliteitslabel, dat sommige fabrikanten gebruiken om de kwaliteit van hun producten aan te geven. Toch verschillen latex en muurverf voor binnen niet langer van elkaar, waardoor je die twee als synoniemen kunt behandelen. Alle producten in de test zijn op waterbasis. Daaronder vallen latex -, acryl- en vinylverf (zogenaamde ‘latexverf’).


De geteste muurverven in deze test kochten we bij verfspeciaalzaken, online-verfwinkels, bouwmarkten Gamma, Formido, Hornbach en Praxis, en bij Action, Hema en Kwantum. Sikkens Alphatex SF is een zeer goede muurverf voor de natte ruimtes binnen. Om gepersonaliseerde commerciële berichten aan u te kunnen sturen, zullen we profielen creëren en uw interactie met ons analyseren.


Hiervoor kijken we naar uw. Heeft Alabastine overschilderbare verf voor badkamer en keuken ? De schimmelbestendigheid van de Badkamer en Keukenverf zal wel verdwijnen door deze laag latex. Zo gebruikt u de verf voor badkamer en keuken optimaal: De ondergrond moet schoon, droog en vetvrij zijn.


De vinyl latex is beter af te nemen, ademend en goed geschikt voor gebruik in vochtige ruimtes zoals in de badkamer en de keuken. Een achterwand in de keuken of een douchemuur in de badkamer kunt u daardoor eenvoudiger reinigen. De verf staat ook bekend onder de noemer vochtwerende verf of badkamerverf.


Latex keuken

Onze keuken is net gestuced en nu willen we de achterwand van de keuken behandelen met een goede verf. Het gaat dus om de wand achter de kookplaat, maar ook achter de spoelbak. Achter de spoelbak zit ook het raamkozijn en hier zit geen vensterbank maar stucwerk dat we dus ook in dezelfde kleur willen schilderen. Ben je van plan de keuken , badkamer of toiletruimte op te knappen?


Omdat deze ruimtes regelmatig worden geschrob heeft KARWEI hier afwasbare muurverf voor. Bij muren zonder reinigbare verf wordt een plekje op de muur korrelig of glimt het als het wordt geboend.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts