donderdag 29 juni 2017

Behang modern interieur

Kom in contact voor Gratis Interieuradvies! Bekijk het gehele assortiment behang. Of bezoek één van onze winkels.


Kitscherige motieven met bloemen, opvallende lijnen en psychedelische patronen kunnen dus weer perfect geïntegreerd worden in een moderne interieur inrichting. Modern behang draagt bij aan een strakke inrichting.

Wij hebben prachtige voorbeelden van modern behang om inspiratie op te doen. Mocht je zelf een foto hebben en deze op behang willen printen, dan is dit uiteraard mogelijk. Trendy en modern behang voor de moderne mens.


Ook voor de jongere generatie zijn dit behangsoorten die hen aanspreken. Veelal iets geabstraheerd maar in tal van stijlen te verkrijgen. Een eigentijdse variant van bepaalde behangstijlen of bijzondere uitvoeringen komen in deze categorie aan bod.


Het aanbod is dus zeer breed en voor ieder wat wils.

Online behang kopen doe je bij dé behangspecialist van Nederland en Belgie. Met behang creëer je snel je eigen thuis. Behangexpert verkoopt alle soorten behangpapier die bij jouw stijl en interieur passen. Geef je huis een make-over met het juiste type behang. Met een minimum aan energie kan je genieten van een hele nieuwe sfeer in je woning.


Kortovoor elk wat wils! Behangpapier bestaat in allerlei types, patronen, kleuren en texturen. Zowel in een modern als een veeleer klassiek interieur kan je aan de slag met behang. Een modern interieur kan je op verschillende manieren bereiken in je woning. Blader door onze artikels voor unieke ideeën.


De grootste behang inspiratie showroom in de Benelux Behang op grote wanden. Onze stylistes helpen graag met kiezen uit 25. Het is ook belangrijk dat jouw moderne woonkamer lampen bevat die er perfect bij passen.


Kies voor een grote strakke stoel of sofa die de moderne huiskamer meer warmte geven. Wat is belangrijk bij het decoreren van de wanden of bij het uitzoeken van behang voor een moderne huiskamer? Bij behang is het belangrijk om patronen en prints te vermijden.

Bestel jouw favoriete kleur eenvoudig online. Bij Zoofy regel je snel een vakman voor al jouw klussen in of rondom huis. Ga je verhuizen of je huis opnieuw inrichten en heb je behang nodig? Doe hier inspiratie op en bekijk mijn favorieten.


Geen idee hoe je dit thuis kunt realiseren? Behang in barok is ook nu nog is deze stijl geliefd. De weelderige, geometrische symmetrische motieven met het typische diagonaal ritme komen ook in een gestileerde uitvoering of in bijzondere kleurstellingen goed tot hun recht in het hedendaagse interieur dat ook moderne elementen bevat. Er is heel veel modern en trendy behang verkrijgbaar.


De woonkamer is de plek in huis waar je geniet van je rust. Je maakt van je interieur een gezellige en sfeervolle ruimte met decoratief behang van Wall-Art. Patroonbehang, dessinbehang, vliesbehang fotobehang structuurbehang, metallic behang of behang in houten look. Door te kiezen voor een opvallende print en een welgekozen muur kan je elke kamer tot leven doen komen met behang.


Leuke voorbeelden en inspiratie vind je hier terug. Trakteer je huis op een mini-make-over met verf of behang. Even aan de slag en geniet van een hele nieuwe sfeer in je interieur. Kleine moeite en een groots effect!


Maak je huis extra mooi met behang. Ga voor grafisch of kies voor subtiele patronen en texturen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts