vrijdag 16 juni 2017

Verkoopstyling opleiding

Kies de opleiding die bij jou past! Kom naar een van de Open Avonden! Subsidiemogelijkheden voor HBO! Interactief leren met de online voorleesfunctie. Vraag een gratis proefles aan.


Verkoopstyling opleiding

Onze studieadviseurs staan voor je klaar! Ben jij ook altijd aan het schuiven in jouw huis? Wilde je altijd al als stylist aan de slag? Opleiding Vastgoedstyling. Ben je creatief ingesteld en wil jij als keurmerk stylist tussen de € 5- en € 7- per uur verdienen?


Ontstaan uit onze gezamenlijke passie dit vak naar een hoger level in Nederland te brengen. Beide dames zijn Keurmerkstylist Vastgoed en behoren tot de top van de Nederlandse vastgoedstylisten. Deze praktijdag kan gevolgd worden na afronding van de opleiding vastgoedstyling.


Verkoopstyling opleiding

Met verkoopstyling maak je meer kans om je woning snel en goed te verkopen. Een woning die er sfeervol en verzorgd uitziet, spreekt meer aan en wordt meer bekeken. Leg dit goed vast in een mooie fotoreportage met evt. Met onze extra diensten willen wij je graag helpen om die lastige klussen aan te pakken. Ik werkte toen nog dagen voor de gemeente Den Haag.


Wat een kick gaf het toen ik mijn eerste opdracht binnen kreeg! Omdat van de kopers niet door andermans inrichting of door een lege woning heen kan kijken. Omdat van de gestylde woningen binnen maanden na styling wordt verkocht.


Verkoopstyling opleiding

Omdat u niet eindeloos wilt zakken met de vraagprijs zonder resultaat. Doe vandaag nog de Beroepskeuzetest bij NTI. De opleiding verkoopstyling vindt plaats in een trendy cursuszaal in Hotel De Zoete Inval in Haarlem. Deze locatie ligt dicht bij de snelweg en is zeer gemakkelijk te bereiken met de auto en trein. Voor de cursisten die willen blijven overnachten is een aantrekkelijk arrangement geregeld.


Centraal Netwerk Voor Vastgoedstylisten. Als verkoopstylist kijk je niet alleen met een objectieve blik naar een inrichting. Je ziet in één oogopslag wat de karakteristieke en positieve aspecten van een woning zijn.


Door kleuren, accessoires en meubels aan te passen, versterk je die positieve aspecten. Wat als verkoopstylist kun je namelijk door de bril van de koper. De Verkoopstyling opleiding leert je hoe je een huis aantrekkelijk presenteert en verkoopklaar kunt maken.


Deze opleiding staat onder leiding van professionele praktijkgerichte vakdocenten. Verder leer je bij deze stylist(e) opleiding onder andere welke middelen je tot je beschikking hebt voor het creëren van een bepaalde context. Met behulp van materiaal, vormgeving, kleur en andere middelen kun je een bepaalde sfeer of stijl samenstellen. Als je dit trucje kunt vertalen in verkoopstyling dan daag je in ieder geval aspirant kopers uit. Denk eens aan verlichting en het milieu.


Verkoopstyling opleiding

Verkoopstyling - of vastgoedstyling of zelfs home staging - is een compleet eigen vakgebied geworden waarbinnen je je ook nog kunt specialiseren. Je moet een dergelijke opleiding echter niet vergelijken met een opleiding aan een kunstacademie. Ik zelf zit er aan te denken nog een opleiding voor verkoopstyling hiernaast te doen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts