vrijdag 31 maart 2017

Wijzonol lbh silicon alkyd systeemverf

Wijzonol lbh silicon alkyd systeemverf

Beschikbaar in heel veel kleuren. Wijzonol verf koop je online bij Verfonline-XL. Verf tot Korting bij Verfwinkel. De Grootste Online Verfleverancier van Nederland. Altijd binnen dagen geleverd!


LBH Silicon Alkyd Systeemverf. Halfglanzende, systeemverf op basis van gesiliconiseerde alkydhars. Deze verf is ook erg geschikt voor het schilderen van houtwerk, gevelbetimmeringen, schuren en andere grotere houten oppervlakken maar ook voor onderhoud aan kozijnen en deuren. Stel uw vraag dan via ons contactformulier, wij reageren op werkdagen vrijwel direct.


Wij zorgen voor de vlotte verwerking van jouw bestelling en de verzending naar jouw adres. En bestel je voor minimaal €50? Wij helpen u graag bij het vinden van het juiste product. Zoek een kleur uit de meest gebruikte kleurenwaaiers.


Heb je een vraag over deze verf of een van onze andere producten? Voor 23:besteld = morgen in huis. Bestel snel jouw voedingssupplementen online. Organische Silicium in Promotie! Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


Verder biedt deze verf een hoge dekking, vulling en laagdikte, uitstekende buitenduurzaamheid in combinatie met o. Een lekker makkelijk te verwerken, mooie halfglanzende vochtregulerende verf die bijzonder breed inzetbaar is. LBH Grondlak of grondlak HV. Je kunt er heel het jaar door mee aan de slag en vertrouwen op de goede (kanten)dekking van dit product.


Deze systeemverf is uitermate geschikt voor het schilderen van houtwerk, gevelbetimmeringen, schuren en andere grote houtoppervlakten, maar ook van voorbehandeld metaal en kunststof. De topper in systeemverf voor Nederland. Met deze lak ben je tot wel jaar schildervrij! Ze is eenvoudig te verwerken en heeft een mooie vloei en goede kantendekking.


De verf is beperkt vochtregulerend. Onder de juiste verfvoorwaarden en -omstandigheden heeft deze verf een levensduur tot jaar! Verfwebwinkel wordt beoordeeld met een uit ruim 3. Voor 17:besteld is morgen in huis! Zeer geschikt voor het schilderen van houtwerk, gevelbetimmeringen, schuren en andere grotere houten oppervlakken, maar ook voor onderhoud aan kozijnen en deuren.


Wijzonol lbh silicon alkyd systeemverf

Brantho Korrux 3-in-Zijdeglans. Het is toepasbaar in combinatie met o. De LBH hooglanslak behoud glans en kleur erg lang en is zeer prettig verwerkbaar, en de best verkochte hoogglanslak voor buiten bij snelverf. Laagdikte micrometer droog = ca. Hoogglanzende, systeemverf op basis van gesiliconseerde alkydhars.


Ontdek nu ons eigen merk Verfmenger Prof!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts