maandag 27 maart 2017

Buitenjaloezieën hout

Buitenjaloezieën van hout of aluminium kopen? Vind u het lastig om te bepalen van welk materiaal en kleur uw jaloezie gemaakt moet worden? Dan adviseren onze experts u graag! Daarnaast heeft het materiaal van de buitenjaloezieën invloed op de prijs.


In het algemeen zijn aluminium buitenjaloezieën budgetvriendelijker dan houten buitenjaloezieën. Westend biedt buitenjaloezieën van verschillende leveranciers.

Uitvoeringen zijn mogelijk in hout , staal en aluminium. U kunt kiezen voor handmatige of elektrische bediening. Ze zijn gemaakt van 1 echt hout en kunnen dankzij hun lichtgewicht tot wel meter breed besteld worden. Als we het over onze basiscollectie houten lamellen hebben, dan gaat het over onze Essentials jaloezieën. Hierbij maak je een keuze uit onze selectie basiskleuren.


Met de Zon en Scherm Cetta buitenjaloezie ben je de hinderlijke zonnestralen de baas en bepaal je zelf de mate van lichtinval. De van aluminium vervaardigde buitenjaloezieën sieren uw pand. Senft biedt een ruim assortiment aan buitenjaloezieën om uit te kiezen.

Ze geven uw gevel een strak en afgewerkt uiterlijk. De stijlvolle terrasoverkapping in hout van Livinshades kan u integreren in uw moderne bijgebouw of aanbouw aan uw woning. Deze kwaliteitsvolle constructie functioneert ook perfect als alleenstaande pergola. Om de duur van uw zomer te verlengen, kan u opteren voor één of meerdere gesloten zijwanden, met of zonder beweegbare houten lamellen. Bovendien zijn ze, door toepassing van uitsluitend de beste materialen, bestand tegen elk weertype.


De kunststoffen zijn zelfs glasvezelversterkt en uv-bestendig. Voor deze jaloezie wordt geen hout gekapt en het bamboe groeit snel weer aan. Wilt u een jaloezie die ook geschikt is voor in een vochtige ruimte? De lamelbreedtes variëren van 35mm tot 65mm.


Dan zijn PVC jaloezieën een goede optie. Ons eigen huismerk houten jaloezie is gemaakt van het sterke basswood hout en wordt 1 voor jou op maat gemaakt. Wil je kwaliteit maar niet teveel betalen, dan is deze jaloezie een hele goede keuze. Laat je horizontale jaloezie op maat maken of kies voor een standaard. Wil je af van hinderlijke zonnestralen, maar vind je het zonde om de zon helemaal buiten te sluiten?


Dan hebben wij daar een mooie oplossing voor. Met de buitenjaloezieën van Madozon bepaal je zelf hoe je buiten naar binnen haalt. Je creëert een mooie balans tussen privacy en openheid.


Ongeacht of jouw buitenjaloezieën nu recht of gekrom breed of smal, van hout of van aluminium zijn, de keuze van de lamellen heeft een directe invloed op de prestaties.

Somfy motoren, sensoren en bedieningen voor buitenjaloezieën kunnen worden toegepast in elk gewenst type, merk en uitvoering. Een buitenjaloezie van hout zorgt voor een hele mooie uitstraling van uw huis of kantoor. Het hout gebruikt voor deze jaloezieën is natuurlijk, waterafstoten het behoudt zijn vorm en heeft een lange levensduur.


Wij verdelen, in het klein en in het groot, horizontale blinden, rolgordijnen, plissés, vouwgordijnen, geweven hout , paneelgordijnen, binnenluiken in hout (plantation Shutters). Wij zijn verdeler van volgend buiten zonwering. De perfecte combinatie van functionaliteit en design.


De buitenjaloezieën kunnen worden voorzien van staaldraad of aluminium geleiders. Afhankelijk van uw stijlwensen kunnen de lamellen worden uitgevoerd met de zogenaamde C-lamel of Z-lamel. Omdat ze gemaakt zijn van aluminium, geven buitenjaloezieën uw gevel een strak en afgewerkt uiterlijk. Op zoek naar houten jaloezieën?


Bekijk ons assortiment of de houten jaloezie aanbiedingen. Bent u tijdens een warme zomer toe aan schaduw en verkoeling? Kies voor buitenzonwering.


Lees hier alles over de soorten buitenzonwering en de prijzen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts