donderdag 16 maart 2017

Acrylaatdispersie muurverf

Kies uit producten vanaf € 295. De eerste latexverven ( muurverf ) werden gemaakt van de rubber (latex), die afkomstig was van rubberbomen. Muurverf tegen de laagste prijzen. Tegenwoordig worden alleen nog maar synthetische dispersies gebruikt voor watergedragen muurverven.


Omdat ze een beetje lijken op de oude latexverven, wordt deze naam nog steeds gebruikt (vaak ook als verzamelnaam voor muurverf ). Matte, watergedragen muurverf op basis van 1 acrylaatdispersie voor buiten en binnen.

Collix Housepaint Satin Zijdeglanzende, watergedragen muurverf op basis van 1 acrylaatdispersie voor buiten en binnen. De kwaliteit van latex is nu goed synthetisch na te maken. Hierdoor is er geen latex meer nodig in de muurverf.


De muurverf van tegenwoordig wordt gemaakt van watergedragen acrylaatdispersie. Tussen ‘normale’ muurverf en latex van nu zit vrijwel geen verschil. Superdek Wit van Wijzonol is een matte latex muurverf op basis van acrylaatdispersie.


Deze verf is ideaal voor wanden en plafonds in keukens en badkamers. Geschikt voor gipsplaat, pleister- en metselwerk, beton en goed vastzittend behang.

Zeer hoge dekkracht, wasbaar en makkelijk verwerkbaar. Een acrylaatverf of acrylverf bestaat uit een dispersie van kleine kunststof bolletjes in water. Na het aanbrengen van de verf verdampt het water en komen de. Latex muurverf voor binnen en buiten van hoge kwaliteit.


Meest gebruikte muurverf in de schildersmarkt van het Sigma gamma. Watergedragen, eiglanzende en uitstekend buitenduurzame, gladde muurverf , op basis van acrylaatdispersie. Ga je een muurverf kopen dan moet je allereerst bepalen wat de toepassing is en welke verf hiervoor geschikt is. Aan een muurverf voor buiten worden bijvoorbeeld hele andere eisen gesteld dan aan die voor voor binnen of een afwasbare muurverf. Ook kun je met muurverf een bepaalde structuur aanbrengen.


Acrylverf of polymeerverf is een sneldrogende verf die bestaat uit een kleurend pigment met een bindmiddel van kunststof polymeerhars uit de acrylgroep. Breed inzetbare, matte muurverf op basis van acrylaatdispersie. Wijzonol Wijzotex Extra Reinigbaar is een matte en extra goed reinigbare waterverdunbare gladde muurverf op basis van acrylaatdispersie. Heeft u vragen over dit product? Waterafstotende, watergedragen, matte en zeer damp-open, gladde muurverf op basis van silan acrylaatdispersie.


Deze muurverf sluit naadloos aan op de laatste trends op interieurgebied. Op die manier kunnen we je goed adviseren over de mogelijkheden en de beste muurverf. De traditionele latex verf was goed duurzaam en bood bijvoorbeeld bescherming tegen vegen en vlekken, omdat je de verf goed kon schoonmaken.


Dat kan ook met moderne muurverf , zonder dat er sprake is van latex.

Glidden Tex Matt is een hoogwaardige, schrobbare, matte muurverf op basis van acrylaatdispersie voor binnen. De verf is zeer geschikt om aan te brengen over geprecoate scan (renovatievlies e.d.) en verder toepasbaar op o. De verf heeft een soepele verwerking en is zeer goed dekkend. Door de ontwikkeling van de chemische industrie is later sneller drogende alkydharsverf ontwikkeld. Aquamarijn Natuurverf heeft lijnolieverf doorontwikkel waarbij de droging is aangepast aan de eisen van deze tijd.


Tevens worden uitsluitend gifvrije pigmenten gebruikt. De toepassingen zijn divers: van muurverf tot beits en aflak. Wijzonol Wijzoplex Eiglans is een watergedragen, eiglanzende en uitstekend buitenduurzame, gladde muurverf op basis van acrylaatdispersie.


Het is geschikt voor toepassing op steenachtige ondergronden zoals beton, metsel- en pleisterwerk en plaatmateriaal buiten.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts