woensdag 29 maart 2017

Histor matte lak

Overtuig jezelf en probeer Matt 1dagen gratis uit. Moeiteloos en zorgeloos binnen 24u. Probeer Matt zelf kostenloos uit! Wil je meer weten over Matt? Veelgestelde vragen over Matt.


Histor Lak prijzen vergelijken. Bespaar tot wel via kiesproduct. Ruime collectie stalen en zilveren sieraden voor het hele gezin. Daarnaast is de houtlak extra dekkend en geurarm.


Geef je kozijnen, deuren en meubels een mat eindresultaat met de matte houtlak. Getoonde productafbeeldingen kunnen afwijken van de ontvangen verpakking. In ruimtes waar weinig daglicht binnen komt (zoals het trapgat, binnenzijden van kasten, donkere nissen), is de kans groot dat je schilderwerk gaat vergelen bij gebruik van Alkyd Lak. Dat maakt het een prettige lak om mee te werken én het resultaat is schitterend.


Histor matte lak

Allemaal perfect op elkaar afgestemd. Onze matte lak geeft je houtwerk een rustige uitstraling en camoufleert oneffenheden het best. Matte lak voor kozijnen, deuren en meubels. Een matte lak voor binnen en buiten van de beste kwaliteit. De prijs hebben we vergeleken met b. Gamma en kwamen tot de conclusie dat de verf bij Bol.


Eenvoudig aan te brengen met kwast of roller. De lak dekt snel en slijt langzaam. Daardoor hoef je minder vaak te schilderen en heb je minder verf nodig. Kwaliteitslak met een langdurig mooi mat resulaat. Het is niet zo glanzend als hoogglans, maar ook zeker niet mat.


Histor matte lak

Hierdoor zijn oneffenheden in de ondergrond minder te verdoezelen dan met een matte verf of lak. Zijdeglans verf of lak is daarentegen makkelijker schoon te maken dan matte verf. Gebruik zijdeglans verf of lak voor een warmere uitstraling. Bij GAMMA vind je verschillende lakken in diverse kwaliteiten, onder meer de Flexa strak in de lak. Blanke lak : vernis, parketlak, vloerlak.


Deze lakken worden veel gebruikt voor het lakken van een parketvloer. Het beste matras voor de beste prijs, gratis thuisbezorgd. De Perfect Finish lak is geschikt voor het aflakken van hout en andere ondergronden. Dit is een verf op terpentine basis.


Voor ondergronden zoals hout, metaal en kunststof, zowel binnen als buiten. Voordeel van acrylverf is dat deze snel droogt, geurarm is en minder milieubelastend en dus ideaal voor binnen. Kies dan voor extra dekkende alkydverf. Zit jouw favoriete kleur er toch niet tussen? Geen zorgen, kom gewoon in de winkel langs en dan mixen wij jouw droomkleur voor je.


Bij Praxis vind je naast matte lak ook hoogglans en zijdeglans lakken. Je kunt hierbij kiezen voor lak in blik of spuitverf lak.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts