dinsdag 21 maart 2017

Krijtbord muur

Bekijk krijtborden Steigerhout. Snelle levering, Ruim assortiment! Gratis verzonden, snel geleverd! Voordelige design krijtborden in alle soorten en maten. Alle schoolborden vind je op beslist.

Het is stoer, chique en strak tegelijk, het geeft echt karakter aan je interieur. Geef je muur een goede laat zwarte krijtbord verf dan kan je dit er niet zomaar vanaf schrobben als je de muur gaat schoonmaken. Een zwarte krijtbord muur geeft niet alleen een mooie matte uitstraling maar je kunt hier iedere dag een andere muur van maken. Elk krijtbord van Signerie komt in vele soorten en maten.


Zo vindt u er onder andere het magnetisch krijtbord , krijtstickers magnetisch, krijtstoepborden en het krijtbord steigerhout. Krijtborden in diverse soorten en maten. Bent u op zoek naar een groot krijtbord of een formaat krijtbord wat er niet bij staat?

Op deze pagina staat ons assortiment krijtborden voor aan de muur. Met deze krijtborden kunt u een persoonlijke en ambachtelijke touch aan uw commerciële boodschappen geven. Hiermee trekt u gegarandeerd de aandacht van uw klanten.


Naast krijtborden voor aan de muur bieden wij ook krijtstoepborden aan. KRIJTBORD MUUR ~landelijk~ Landelijk krijtbord in natuurlijk hout antiek afmetingen ca. Horeca krijtborden , krijtborden voor aan de muur.


Grootste assortiment duurzame wand- krijtborden voor aan de muur. Onze wandborden zijn in verschillende stijlen en. Er is een grote kans dat je wel eens een product van Maped hebt gezien. Elke seconden wordt er ergens ter. Diverse modellen voor Horeca en Detailhandel.


De pikzwarte muur verandert langzaam in een zachte zwart met witte vegen. Een huisfiguur met krijtbord verf op de wand schilderen is ook een leuk idee! Ideaal om boodschappenlijstje op te zetten of belangrijke afspraken.


Dus zit jij er aan te denken een muur te veranderen in een krijtbord , lees dan snel wat je allemaal met deze muur kan in verschillende kamers.

Maak je een schoolbord dat je daar kunt plaatsen waar je het nodig hebt. Natuurlijk kun je met schoolbordverf een stuk wand of een deur schilderen, maar dan zit je altijd vast aan dezelfde plek. Op werkdagen voor 22:bestel morgen in huis. Koop bij online huishoudwinkel Blokker.


Niet alleen leuk voor in de woonkamer, maar ook erg handig in de keuken voor een boodschappenlijstje of een to-do lijst in de hal. Ik lever ook krijtborden die je zelf makkelijk aan een muur kunt schroeven. De krijtborden zijn gemaakt van mm dun mdf plaat. Ze kunnen buiten hangen, want ze zijn bestand tegen veegvingers, verbleken niet in de zon en kunnen tegen regen. De muur met schoolbordverf is ook zeer nuttig voor praktische zaken.


Noteer bijvoorbeeld de boodschappenlijst op de keukenmuur of maak een notitie voor je partner in de woonkamer. In combiantie met magneetverf, kunnen er ook makkelijk lijstjes worden opgehangen. Schilder je muur als een ouderwets schoolbord met zwarte bordverf.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts