vrijdag 10 maart 2017

Ophangsysteem canvasdoek

Ophangsysteem canvasdoek

Deze aanbieding loopt binnenkort af. Bestel nu jouw canvas in wensformaat. Kies voor een Foto, Collage of Meerluik. Daarom geven wij 1 tevredenheidsgarantie. Extra ophangsysteem bestellen.


Afhankelijk van het formaat canvasdoek dat je kiest, moet je soms je canvas doek ophangen met meerdere ophangsystemen. Wij hebben een ophangsysteem ontwikkeld waarmee je jouw canvasdoek op een nette en gemakkelijke manier kunt ophangen. Een makkelijk ophangsysteem voor je canvasdoek. We hebben een erg handig ophangsysteem , die je bij je doek kunt bestellen.


Met het ophangsysteem van TopDoek is dit niet het geval. Het systeem voor het ophangen van een canvas doek is erg gebruiksvriendelijk. Deze systemen bestaan uit kartelhaken, schroeven en pluggen en kosten € per stuk. Met dit ophangsysteem krijg je een prachtig, ruimtelijk resultaat.


Je vindt het metalen ophangsysteem aan de achterkant van het canvas. Bij maten onder de meter komt er één ophangsysteem op. Boven de meter plaatsen er twee achterop.


Deze kan je over de schroeven hangen. Heb je een canvas met baklijst besteld? Het ophangsysteem werkt hetzelfde als canvas zonder baklijst.


Display It Solo Set is een ophangsysteem dat acrylplaten en dibond op een strakke en veilige manier presenteert aan de wand. Met de Uniq Hanger kan een canvasdoek eenvoudig opgehangen worden. Ook bieden wij accessoires voor op de canvas, dibond of acrylplaat, bekijk alle producten onder ‘overig’. Daarna kun je de lijst aan een STAS systeem ophangen. Een canvasdoek buiten ophangen.


Er zijn namelijk verschillende afwerkingen voor een tuindoek. Wanneer je kiest voor het spannen op een houten frame, kun je voor €extra een ophangsysteem bestellen. Dit ophangsysteem bevat een gemakkelijk te gebruiken wandplug, drie schroeven en een tandhanger.


Ophangsysteem canvasdoek

Deze tandhanger wordt bevestigd aan de frame van de canvas, waarna je eindeloos kunt genieten van jouw nieuwe wanddecoratie! We leveren bij elk doek een ophang-clip, schroefjes en een handleiding. Je meet het midden van het canvasdoek op en zet met een pen een streepje in het midden van het het houten frame.


In het midden van de ophang-clip zit klein. Schilderij ophangsysteem van STAS nodig? Een schilderij ophangsysteem voor iedereen.


Ophangsysteem canvasdoek

Wij zijn al jaar lang de meest toonaangevende webshop voor ieder schilderij ophangsysteem. Ondertussen hebben we al enkele duizenden klanten voorzien van een passend STAS ophangsysteem. Wilt u een schilderij, fotolijst, poster of canvasdoek ophangen óf verhangen zonder te boren? Jouw Mooiste Foto op Canvas.


Na de eenmalige montage van een ophangsysteem hoeft u niet langer ieder kunstwerk apart op te hangen. Uw muren blijven dus onbeschadigd. Doordat u met draden werkt die u kunt verschuiven, creëert u in een handomdraai een totaal nieuwe setting aan de. De beelden die wij ook aanbieden bij onze collectie van textielposters, zijn nu ook op een los canvasdoek te bestellen.


Deze extra rand is ook eenvoudig te verwijderen met een scherpe keukenschaar of stanleymes. Wij leveren altijd een GRATIS ophangsysteem bij elk product. Onze gepatenteerde ophangsystemen zijn speciaal ontwikkeld om het canvasdoek supersnel en makkelijk op te hangen! Lees hier de ophang-instructie van een foto op canvas en hier vind je enkele praktische tips om jouw doek zo mooi mogelijk op te hangen.


Hieronder zullen we kort uitleggen hoe je jouw foto op canvas aan de muur bevestigt. Hoe kan ik mijn canvasdoek ophangen? Bepaal de gewenste positie op de muur. Wij bieden ook een ophangsysteem aan, zodat jij je canvasdoek eenvoudig aan de muur kunt ophangen. Je hebt al een ophangsysteem voor €67!


Ophangsysteem canvasdoek

Heeft u al een schilderij ophangsysteem van Gamma en zoekt u extra haken en koorden? Wanneer u al een Gamma ophangsysteem heeft en u nog een extra fotolijstje of kunstwerk wil ophangen kunt u in onze webwinkel eenvoudig koorden en haken bestellen die perfect in het systeem passen. Geef je huis meer persoonlijkheid met onze muurstickers, collagelijsten, posters en kunstkaarten.


Voor al je losse foto’s hebben we mooie fotolijsten.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts