donderdag 23 maart 2017

Badkamerspiegel met klok

Ruim Aanbod Badkamerspiegels Bij Megadump. Bestel Online Of Bezoek De Showroom! De Sanitair Shop van Nederland! Veel A-merken tegen outletprijzen! Dé badkamerspiegel outlet.

Ruime badkamerspiegel voorraad. Wie bieden de Laagste Prijs Garantie. Anders Passen we de Prijs direct aan! Vanaf 1euro gratis verzending in NL. Bezoek onze Showroom in Nieuwegein of Harderwijk.


Bekijk dan eens de Schaere spiegel met klok 80x60cm of Schaere spiegel met klok 140×cm. Waarom een spiegel met klok ? Een spiegel met digitale klok is ontzettend handig, omdat je altijd zicht op de tijd hebt.

En bovendien van alle gemakken voorzien! Met een witte digitale klok , spiegelverwarming, een touch sensor met dimmer en verlichting is deze spiegel heel compleet. Bij de badkamerspiegels met verlichting biedt Sanitairwinkel meer spiegels aan met allerlei functies. Innovatieve badkamerspiegels. Badkamerspiegel met verwarming: heeft u ook altijd last van een beslagen spiegel na het douchen of badderen?


Een badkamerspiegel met verwarming zorgt ervoor dat er geen condens op de spiegel komt. Deze badkamerspiegel is voorzien van een digitale klok met blauwe cijfers, een handige touch schakelaar en witte LED verlichting. De verlichting schijnt zowel naar voren door de bovenste balk, als over zijdes over de muur (strijklicht). Deze mooie badkamerspiegel is gemonteerd op een degelijk wit metalen frame en is voorzien van een geïntegreerde digitale klok met witte cijfers.


Daarnaast is de spiegel uitgerust met spiegelverwarming, zodat u nooit meer last heeft van een beslagen spiegel. Kun je het gewenste artikel niet vinden? Neem dan gerust contact op met onze klantenservice. Sensorschakelaar met dimmerfunctie De sensor bevindt zich, uit het directe zicht, onder de spiegel.


Deze sensorschakelaar is uitgerust met een dimmerfunctie, zodat u de lichtsterkte van de LED verlichting naar uw persoonlijke voorkeur kan instellen. Impressie: LED spiegel TIME met klok in spiegel 120cm. De LED spiegel hoort bij de TIME spiegels.


De spiegel heeft indirecte verlichting rondom de spiegel.

Deze spiegels zijn leverbaar in 80cm, 100cm, 120cm en 160cm breed. De spiegels in deze categorie zijn allemaal voorzien van spiegels met verwarming. Dit zorgt ervoor dat u voortaan na het douchen of badderen uw spiegel kunt gebruiken zonder eerst de spiegel te ontdoen van de condens. Het aanslaan van uw spiegel is verleden tijd met een spiegel met verwarming! Daarnaast kun je zelfs design spiegels met een geïntegreerde badkamer tv en maatwerk LED spiegels eenvoudig online via onze webshop bestellen.


Vergelijk alle merken badmeubelen. Badmeubelen in alle uitvoeringen! Bekijk ons unieke assortiment badkamerspiegels. Meer geluksmomentjes in een gezellig huis! Maak van jouw huis jouw thuis.


Ontdek ons unieke woonassortiment online. Kies uit producten vanaf € 350. Gratis thuisbezorgd en snelle levering! Met onze badkamerspiegels zit je haar altijd goed. Iedere ochtend sta je voor de spiegel om je klaar te maken voor een nieuwe dag.


Een goede badkamerspiegel maakt dit ritueel eenvoudig en leuk. Je vind in ons assortiment spiegels met geintegreerde verlichting en spiegels met een handig plankje. Ben je gezegend met een grote badkamer?


Deze klok met datum (), ofwel kalenderklok, geeft u de mogelijkheid om zowel de datum dag en tijd in één oogopslag af te lezen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts