vrijdag 17 maart 2017

Eps verf sikkens

Eps verf sikkens

Sikkens EPS tegen Groothandelsprijzen. Voor 16u = Morgen in huis. Klanten beoordelen ons met een 9. Het grootste aanbod verf en lak online! A-merk verf en snel thuis geleverd.


Bent u op zoek naar kwaliteit Verf? Bekijk dan snel ons assortiment! De scherpste Prijs van NL. Ruim 600M² Topmerken Verf en Behang. Selecteer een kleur voor deze verf.


Het verschil tussen de twee is dat de EPS Thix wat lobbiger is waardoor een hogere laagdikte mogelijk is en hij poriën-vullend werkt. Dit is dus zowel een grondverf als aflak. Het is een overgrond en aflak voor buiten, op basis van halfglans. Een populaire keuze bij vakschilders en doe-het-zelvers, die daarmee kiezen voor de best mogelijke kwaliteit.


De lak is goed geschikt om te overgronden of te aflakken, bijvoorbeeld als je daar gebruik van wilt maken op geveltimmerwerk. Hierdoor is deze lakverf erg weervast. Dan kies je voor verf zonder kleurpigmenten.


Zoek naar sikkens verf op de nieuwe KensaQ. Zeer geschikt voor het schilderen van houtwerk, gevelbetimmeringen, schuren en andere grotere houten oppervlakken. Stel uw vraag dan via ons contactformulier, wij reageren op werkdagen vrijwel direct. Doordat de verf vochtregulerend is, kan de houten ondergrond blijven ademen terwijl door de goede weersvastheid het hout een goede bescherming (4-jaar) gegenereerd wordt.


Eps verf sikkens

De verf is stofdroo na minuten en overschilderbaar na uur. Het verbruik van deze verf is tot vierkante meter per liter. Uitstekende kwaliteit en duurzaamheid voor buitenschilderwerk. Verf kopen gaat eenvoudig in de webshop. Zoek het product op, geef aan welke inhoud je wilt hebben, zoek de kleur erbij en klik op bestellen.


Bestellingen die bij ons voor 16. Dit product kunnen wij in alle kleuren mengen. Luchtdrogende halfglanslak op basis van een low solvent alkydhars.


Eps verf sikkens

Indien gewenst kan de verf ook nog nagerold worden met de Meesterhand schuimroller concaaf. Let op: Indien een terpentine gedragen verf binnen wordt toegepast zal een donkervergeling optreden. Rubbol EPS kun je aanbrengen met een kwast of lakroller.


Ook heeft het te schilderen oppervlak minder verf nodig, wat automatisch zorgt voor kostenbesparing. Staalwerk Zie voor voorbehandeling van metalen de technische documentatiebladen van de Redox primers. Liever contact via WhatsApp?


Deze verf is goed vullend. Halfglanzende overgrond- en aflak voor buiten. Overgronden en aflakken van geveltimmerwerk.


Het is geschikt voor het overgronden en aflakken van geveltimmerwerk, staal, non-ferro metalen en diverse kunststoffen, die volgens de voorschriften zijn voorbehandeld.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts